OPGELET! De afvalkalender zit voortaan enkel in de ID-krant.

do 02 december 21
Je krijgt vanaf nu geen aparte afvalkalender meer in je bus. De kalender zit nu enkel nog in de ID-krant, de afvalkrant van Intradura die weldra in je bus valt. Scheur hem uit en bewaar hem!

Je leest het goed: de afvalkalender op de middenpagina’s van de ID-krant is de enige kalender voor de eerste helft van 2022 die je ontvangt. Misschien even wennen, maar het levert jou wél enkele voordelen op.

  

Voordeel 1: nu halfjaarlijks

Aangezien de ID-krant twee keer per jaar verschijnt, krijg je een kalender voor zes maanden in plaats van 12 maanden. Dat betekent dat je telkens de laatst beschikbare info ontvangt. Ter info: de ID-krant van juni 2022 zal de afvalkalender voor de 2de helft van 2022 bevatten.

  

Voordeel 2: alle afvalinfo in één publicatie

Sorteertips, nieuwe wetgeving, praktische gegevens over jouw recyclagepark: je vindt nu alles terug in één krant. Da’s logischer, maar vooral veel handiger voor jou.

  

  

Installeer ook de Recycle!-app

Recycle! geeft net als je kalender aan wanneer welke ophaling plaatsvindt, maar dan met de laatste updates. Kon een ronde niet doorgaan door extreem (winter)weer? Dan vertelt de app jou naar welke datum die is verplaatst. De app waarschuwt je ook de avond voordien dat je bv. de pmd-zak of het restafval moet buiten zetten. Zo mis je geen enkele ophaling meer!

https://recycleapp.be

Nieuwsoverzicht
afvalkalender in ID-krant Intradura

Openingsuren & contact

Milieu

adres
Alsembergsteenweg 10461652 Alsemberg
tel.
02 359 17 36
fax
02 359 17 18
e-mail
milieu@beersel.be