Dagopvang NOAH Beersel trok met zijn bezoekers naar het Hallebad

di 26 november 19
NOAH Beersel is een dagverzorgingshuis van Familiehulp dat zich in het prachtige groene domein van het Woonzorgcentrum De Ceder in Beersel bevindt. Dagelijks ontvangt NOAH (oudere) personen met een zorgbehoefte om samen een gezellige dag door te brengen en leuke activiteiten te organiseren.

Een paar weken geleden stelden enkele trouwe NOAH-bezoekers de vraag om samen te gaan zwemmen. Dat was niet meteen evident, want veel van de cliënten waren al een hele poos niet meer in een zwembad geweest.

Maar bij NOAH stellen ze alles in het werk om hun cliënten mooie momenten te bezorgen. En dus waagden ze op vrijdag 11 oktober een plons in het water. Terwijl de ene oude herinneringen herbeleefde, herontdekte iemand anders het unieke gevoel van water dat weerstand biedt en je tegelijk draagt. Fysiek actief zijn zonder een te grote lichamelijke belasting: het was voor velen een buitengewone ervaring. En uiteraard was er na het bewegen ook ruimte voor een welverdiende ontspanning in de bubbelbaden.

Heb je zelf ook interesse om een gezellige dag door te brengen in aangenaam gezelschap? Ben je op zoek naar nieuwe sociale contacten? Of wil je graag deelnemen aan de leuke activiteiten, zoals samen koken, spelletjes spelen, wandelen, kaarten, op uitstap gaan,…? Ga gerust eens langs in NOAH Beersel of neem contact op met Familiehulp. 

 

Familiehulp
T 02 543 79 10
Julie.Van.Stichel@familiehulp.be  

Adres: Noah Beersel, Villa Hess-Le Lilez, Grote Baan 206 - 1650 Beersel

Nieuwsoverzicht