Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Toer de Geuze - 4 en 5 mei 2019

di 02 april 19
Voor deze 12de editie van de Toer de Geuze openen de leden van vzw HORAL op zaterdag 4 en zondag 5 mei 2019 hun deuren om jou te verwelkomen.

De toegang tot de deelnemende lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen is overal GRATIS. Er zijn dus geen toegangstickets te koop.

Je kan de Toer de Geuze met eigen vervoer doen of je kan ook een plaats reserveren op een van de autocars die HORAL inlegt. Meer info: www.horal.be

Ook ons bezoekerscentrum De Lambiek opent een heel weekend de deuren om jou te laten kennismaken met de wereld van de Geuze en de Kriek!

Er valt dit jaar veel te beleven! Naast een lekker glaasje Oude Geuze of Kriek kan je genieten van een boterham met plattekaas of ham en een streepje muziek op de achtergrond. Er wordt kinderanimatie, een huifkartocht, een ontbijt en een pop-upcamping op het voetbalveld aan het Bezoekerscentrum voorzien. Wil je je kennis over bier eens testen? Kom dan op zaterdagavond naar onze amusante bierquiz. Klik hier om het volledige programma te ontdekken!

 

Nieuwsoverzicht
Toer de Geuze 2019

Openingsuren & contact

Visit Beersel

adres
Gemeenveldstraat 11652 Alsemberg
tel.
02 359 16 36
e-mail
visit@beersel.be