Dit nieuwsbericht is niet actueel.

NOAH Beersel zoekt vrijwilligers

ma 28 januari 19
NOAH Beersel is een kleinschalig dagverzorgingshuis van Familiehulp, waar oudere mensen met een zorgbehoefte een gezellige dag kunnen doorbrengen.

Momenteel is Familiehulp op zoek naar extra vrijwilligers voor NOAH Beersel. Binnen de werking van NOAH is er namelijk een belangrijke rol weggelegd voor vrijwilligers. Deze mensen staan de verzorgenden bij en nemen belangrijke taken op zich. Ze helpen een handje bij het organiseren van de activiteiten, gaan mee wandelen of op uitstap, doen boodschappen of assisteren bij het koken en de maaltijden. Vaak vervoeren ze ook cliënten van en naar NOAH.

 

NOAH: een uniek concept van zorg op maat

NOAH Beersel is een kleinschalig dagverzorgingshuis van Familiehulp, waar oudere mensen met een zorgbehoefte een gezellige dag kunnen doorbrengen. De verzorgenden staan ook altijd klaar met kleine persoonsverzorgende taken. Cliënten kunnen een douche nemen, hun haar en nagels laten verzorgen of zich laten masseren. Op die manier wil NOAH een plaats zijn waar iedereen zich thuis voelt. Niet voor niks staat NOAH voor Nabijheid, Ontmoeting, Aandacht en Huiselijkheid.

 

Gratis maaltijd voor trouwe NOAH-bezoekers

Cliënten van NOAH kunnen ’s middags aanschuiven voor een warme maaltijd. Normaal betalen zij daar 8,5 euro voor. Maar wie 4 uur of langer in NOAH verblijft, krijgt de maaltijd voortaan gratis. Op die manier wil NOAH trouwe cliënten belonen en andere mensen motiveren om ook naar NOAH te komen. Vaak is die eerste stap voor veel oudere mensen de moeilijkste om te nemen. Daarom is een eerste bezoek aan NOAH gratis. Want eenmaal cliënten op bezoek komen en aan onze activiteiten deelnemen, zijn ze heel enthousiast.

 

Meer info?
Peter Catthoor
0474 21 50 91
peter.catthoor@familiehulp.be
www.familiehulp.be

 

Nieuwsoverzicht
NOAH Beersel

Lees meer artikels over