Enquête naar inkomens/levensomstandigheden in Beersel

di 09 april 19
Er wordt in onze gemeente de enquête naar inkomen en levensomstandigheden afgenomen. De gezinnen waar een enquêteur van de FOD Economie zal langskomen, werden/worden vooraf per brief verwittigd. De enquêteurs hebben een legitimatiekaart bij zich.

Enquête naar inkomens en levensomstandigheden

De komende maanden (april tot september) organiseert Statbel, het Belgische statistiekbureau van de FOD Economie een officiële enquêtes op het grondgebied Beersel. Een aantal huishoudens in onze gemeente werd toevallig uit het rijksregister gekozen en zal door een enquêteur worden bezocht. Een vergoeding van 30 euro per gezin is voorzien voor de tijd en energie die u hieraan wil besteden.

Werd uw huishouden geselecteerd voor deelname aan de enquête, dan ontvangt u hierover vooraf een brief. 

De enquêteur heeft een legitimatiekaart op zak komt mogelijk 's avonds of op zaterdag langs. Bij afwezigheid laat de enquêteur een kaartje achter waarop hij een dag/uur voorstelt om terug te komen. Op dit kaartje staat ook zijn/haar telefoonnummer vermeld, zodat u eventueel contact kunt opnemen om een moment af te spreken dat u beter schikt.

Meer info? Enquête over inkomens en levensomstandigheden

BELANGRIJK!!!!!

  • ALLEEN als u vooraf per officiële brief van de FOD Economie werd meegedeeld dat uw huishouden geselecteerd werd voor deelname, kan een enquêteur bij u langskomen. 
  • Elke Statbel-enquêteur heeft een legitimatiekaart bij zich. 
Nieuwsoverzicht