BALLET VAN DE STAATSOPERA VAN TATARSTAN - SLEEPING BEAUTY

Deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden zo snel mogelijk gecontacteerd! SLEEPING BEAUTY (Doornroosje) wordt beschouwd als Tsjaikovskiâ??s beste balletcompositie. Het magische sprookjesballet betovert nog steeds jong en oud. De choreografie is virtuoos en de uitvoering van het geroemde balletgezelschap uit Tatarstan is fenomenaal. Een must-see voor elke balletliefhebber...

Wanneer

  • vr 21 januari 22
    Van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 40,00 (Lerarenkaart - 39,00 euro, Abonneekorting 21-22 - 38,00 euro, Jongeren -21 - 15,00 euro)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Contact

e-mail
info@demeent.be
website
http://www.demeent.be

Info

Deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden zo snel mogelijk gecontacteerd!

SLEEPING BEAUTY (Doornroosje) wordt beschouwd als Tsjaikovskiâ??s beste balletcompositie. Het magische sprookjesballet betovert nog steeds jong en oud. De choreografie is virtuoos en de uitvoering van het geroemde balletgezelschap uit Tatarstan is fenomenaal. Een must-see voor elke balletliefhebber.

Het magische sprookjesballet SLEEPING BEAUTY (Doornroosje) betovert jong en oud. Pjotr Iljitsj Tsjaikovski schreef zijn mooiste muziek, de choreografie van Marius Petipa is virtuoos en de uitvoering en enscenering van het geroemde balletgezelschap uit Tatarstan zijn fenomenaal. Een lust voor oog en oor en een must-see voor elke balletliefhebber. De Frans-Russische Marius Petipa creëerde met SLEEPING BEAUTY in 1890 een ballet dat geldt als een van de hoogtepunten van het klassiek-romantische balletgenre. Door zijn rijke dansvocabulaire en de sprankelende virtuositeit geldt het nog steeds als dé toetssteen voor balletgezelschappen en individuele dansers. SLEEPING BEAUTY was Tsjaikovskiâ??s tweede werk voor ballet na zijn debuut HET ZWANENMEER en wordt door velen beschouwd als zijn beste balletcompositie.
Alle activiteiten
foto: SLEEPING BEAUTY

Categorie

Organisatie

naam
CC de Meent