Destelheide Dicht

PERFORMANCE KLIMAATDICHTERS & PRIJSUITREIKING 'ODE AAN DESTELHEIDE' Natuur staat centraal in de omgeving van Destelheide, daarom geeft Destelheide mee invulling aan de Week van de Poëzie met een online bloemlezing van de klimaatdichters. Moya De Feyter en Kim Pauwels brengen klimaatpoëzie tot in je huiskamer. De duo's Joke van Leeuwen en Marijs Boulogne en Jens Meijen en Ellis Meeusen ...

Wanneer

  • vr 29 januari 21
    Van 19.00 u tot 21.00 u

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
Vormingscentrum Destelheide
adres
Destelheidestraat 661653 Dworp

Info

PERFORMANCE KLIMAATDICHTERS & PRIJSUITREIKING 'ODE AAN DESTELHEIDE'

Natuur staat centraal in de omgeving van Destelheide, daarom geeft Destelheide mee invulling aan de Week van de Poëzie met een online bloemlezing van de klimaatdichters.

Moya De Feyter en Kim Pauwels brengen klimaatpoëzie tot in je huiskamer.
De duo's Joke van Leeuwen en Marijs Boulogne en Jens Meijen en Ellis Meeusen verrassen je met een unieke performance waarin woord, beeld, muziek en theater samenkomen.

We combineren deze poëzieavond met de prijsuitreiking van de schrijfwedstrijd 'Ode aan Destelheide', ter ere van de 50e verjaardag van Destelheide.

De winnaars (all-round en jongerenprijs) van onze schrijfwedstrijd brengen ons hun Ode aan Destelheide en ontvangen van juryvoorzitter Hind Eljadid hun prijs.
Alle activiteiten