Jin Shin Jyutsu zelfhulp, een levenskunst - Versterk lichaam en geest met de zachte kracht van je handen

Deze informatie is niet meer actueel!
Ervaar diepe rust en breng harmonie en kracht in je lichaam en geest dankzij de zachtheid van je handen. Gedurende 5 woensdagavonden ervaar je de bijzondere kracht van Jin Shin Jyutsu zelfhulp. Door onze handen gericht en achtereenvolgens op bepaalde plaatsen van ons lichaam te leggen, heffen we blokkades op en brengen we harmonie en balans in onze lichaamsenergie. Jin Shin Jyutsu wo...

Wanneer

  • wo 10 maart 21
    Van 19.30 u tot 20.45 u

Prijs

€ 85,00 (bij eerdere deelname aan workshop 'Versterk je immuunsysteem' - 80,00 euro)

Waar

naam
Online
adres
Online1652 Alsemberg (Beersel)

Contact

Telefoon
0494/81.40.78

Info

Ervaar diepe rust en breng harmonie en kracht in je lichaam en geest dankzij de zachtheid van je handen.

Gedurende 5 woensdagavonden ervaar je de bijzondere kracht van Jin Shin Jyutsu zelfhulp. Door onze handen gericht en achtereenvolgens op bepaalde plaatsen van ons lichaam te leggen, heffen we blokkades op en brengen we harmonie en balans in onze lichaamsenergie.

Jin Shin Jyutsu wordt als 'kunst' bestempeld en het is echt een eenvoudige en zachte kunst waarbij je (weer) voeling krijgt met je eigen lichaam en lichaamsenergie en deze tevens herstelt. Zin in harmonie, innerlijke rust en je energierijk en gelukkig voelen? Ja geef jezelf dit bijzondere cadeau en doe mee!

Na deze 5 avonden heb je een basis aan zelfhulp Jin Shin Jyutsu. Van alle toegepaste zelfhulp krijg je ook een duidelijke handout zodat je dit alles gemakkelijk kan integreren in je dagelijks leven. Want het grote voordeel van onze handen is dat we ze altijd bij hebben, waar we ook gaan.
Alle activiteiten