Livestreamconcert Neela + E.R.I.N.

Deze informatie is niet meer actueel!
NEELA Neela brengt singer-songwriter-muziek in een rustige pop-country-stijl met een snuifje folk. Door de toegankelijke, herkenbare melodieën, bespeeld op akoestische instrumenten, is de sfeer intiem, romantisch, dromerig en gezellig. Wij brengen deze gezelligheid door jullie scherm zodat het lijkt alsof we spelen aan de open haard in jullie living! De drijvende krachten zijn Nele Wouters en ...

Wanneer

  • za 26 september 20
    Van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Waar

naam
Restaurant De Molen
adres
Watermolenstraat 811654 Huizingen (Beersel)

Info

NEELA
Neela brengt singer-songwriter-muziek in een rustige pop-country-stijl met een snuifje folk. Door de toegankelijke, herkenbare melodieën, bespeeld op akoestische instrumenten, is de sfeer intiem, romantisch, dromerig en gezellig. Wij brengen deze gezelligheid door jullie scherm zodat het lijkt alsof we spelen aan de open haard in jullie living!

De drijvende krachten zijn Nele Wouters en Kenneth Vermoote.

Nele Wouters zingt ook in het a capella-ensemble 'Vocalithree', de coverband 'Keyskeurig' en het koor dat elk jaar 'The Night Of The Proms' verzorgt: 'Fine Fleur'.

Opener:

E.R.I.N.

Erin Huysmans is een twintiger die ballads schrijft waarmee ze hoopt anderen te kunnen raken en een hart onder de riem te steken. Haar naam staat niet voor niets voor Everything Related (to) Important Narratives. Ze vertelt verhalen van gebeurtenissen die haar omgeving of zij zelf geraakt hebben.

De nummers vallen te vergelijken met Adele, Lauren Daigle, Ed Sheeran en James Bay: eenvoudig maar catchy en emotioneel.

Met muzikale ervaring in vijf verschillende bands en als zangeres bij Fine Fleur (het koor dat onder andere de artiesten van de Night of the Proms ondersteunt) is het podium een tweede thuis geworden en doet ze niets liever dan er zoveel mogelijk op te staan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten