FILM // MONOS

Deze informatie is niet meer actueel!
MONOS is een indringend avontuur waarin je overweldigd wordt door de weelderige natuur, rauwe emoties en beklijvende gebruik van geluid en muziek. Een genadeloos wild verhaal over leiderschap en overlevingsdrang. Prijsbeest op het Filmfest Gent. Een indringend avontuur in de wilde natuur van Latijns-Amerika. Acht tieners krijgen een paramilitaire training op een woeste hoogvlakte in Colombia. ...

Wanneer

  • zo 27 september 20
    Van 20.00 u tot 21.40 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: € 5,00; Basistarief: € 7,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

MONOS is een indringend avontuur waarin je overweldigd wordt door de weelderige natuur, rauwe emoties en beklijvende gebruik van geluid en muziek. Een genadeloos wild verhaal over leiderschap en overlevingsdrang. Prijsbeest op het Filmfest Gent.

Een indringend avontuur in de wilde natuur van Latijns-Amerika. Acht tieners krijgen een paramilitaire training op een woeste hoogvlakte in Colombia. Naast het bewaken van de krijgsgevangen, een Amerikaanse dokter krijgen ze een nieuw bevel van hun commandant. Ze moeten de koe Shakira gaan verzorgen, bij deze schijnbare simpele opdracht loopt het mis. De losse sfeer waarin gelachen en gestoeid werd met elkaar, slaat om en het wordt menens.

MONOS is een avontuur waarin je overweldigd wordt door de weelderige natuur en rauwe emoties. Een genadeloos, wild verhaal over leiderschap en overlevingsdrang. De film wist twee prijzen in de wacht te slepen op het afgelopen Film Fest Gent, waaronder voor beste sound track en sound design.
Alle activiteiten