LILIANE SAINT-PIERRE // CONCERT MET LIVE-BAND

Deze informatie is niet meer actueel!
70 jaar worden is iets wat velen afschrikt maar niet Liliane Saint-Pierre. Voor haar is het een nieuw begin, een derde leven. Onder het levensmotto: 'ik verlang nog steeds naar meer!' omringt ze zichzelf met jonge gepassioneerde muzikanten om u te entertainen en verleiden met haar nieuw album. Al decennia lang staat Liliane Saint-Pierre op de planken. In 2020 wordt de zangeres zeventig jaar, ...

Wanneer

  • vr 2 oktober 20
    Van 20.15 u tot 21.45 u

Prijs

€ 22,00 (Basistarief: € 22,00; Abonneekorting 19-20: € 20,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 20,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

70 jaar worden is iets wat velen afschrikt maar niet Liliane Saint-Pierre. Voor haar is het een nieuw begin, een derde leven. Onder het levensmotto: 'ik verlang nog steeds naar meer!' omringt ze zichzelf met jonge gepassioneerde muzikanten om u te entertainen en verleiden met haar nieuw album.

Al decennia lang staat Liliane Saint-Pierre op de planken. In 2020 wordt de zangeres zeventig jaar, iets wat velen afschrikt, maar niet Liliane. Zij ziet dit als een derde leven, een nieuw begin. Met enorme goesting om haar publiek te entertainen en te verleiden komt ze, omringd door jonge gepassioneerde muzikanten, naar Alsemberg om haar nieuwe album te brengen. Onder het levensmotto 'Ik verlang nog steeds naar meer!' staat Liliane Saint-Pierre klaar om wederom het beste van zichzelf te geven!
Alle activiteiten