LUCAS CORTOOS & VINCENT VAN AUDENHOVE // SONGS OF TRAVEL

Bariton Lucas Cortoos en pianist Vincent Van Audenhove gidsen je doorheen het romantische liedrepertoire van de Britse componist Ralph Vaughan: SONGS OF TRAVEL. Een romantisch meesterwerk voor zang en piano, gebracht door dit straffe duo met Beerselse roots. “All I ask: the heaven above and the road before me”. Met deze woorden trekt de vagebond erop uit. De wereld ligt aan zijn voeten, de ...

Wanneer

  • za 24 oktober 20
    Van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: € 15,00; Abonneekorting 19-20: € 13,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 13,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Bariton Lucas Cortoos en pianist Vincent Van Audenhove gidsen je doorheen het romantische liedrepertoire van de Britse componist Ralph Vaughan: SONGS OF TRAVEL. Een romantisch meesterwerk voor zang en piano, gebracht door dit straffe duo met Beerselse roots.

“All I ask: the heaven above and the road before me”. Met deze woorden trekt de vagebond erop uit. De wereld ligt aan zijn voeten, de vrijheid is binnen handbereik. Tot de liefde hem kruist.

Met zijn SONGS OF TRAVEL schreef de Britse componist Ralph Vaughan Williams een romantisch meesterwerk voor zang en piano. De liedcyclus vormt de centrale compositie in een recital door bariton Lucas Cortoos en pianist Vincent Van Audenhove. Dit internationale duo met Beerselse roots vormt een trouwe gids om zowel kenners als liefhebbers van klassieke muziek door het romantische liedrepertoire te leiden.
Alle activiteiten