NIVEAU 2 ASHA YIN YOGA - ZOMER 2020

YIN YOGA stimuleert bindweefsel in spieren, ligamenten en kraakbeen om de bewegingsvrijheid, soepelheid en regeneratie te bevorderen. YIN YOGA is geschikt voor deelnemers van elke leeftijd. Ontspannen en toch actief bezig zijn? Het kan tijdens een sessie Yin Yoga. Ook tijdens de zomermaanden kan je komen genieten van deze ontspannende en toegankelijke workshops. Namasté! De houdingen die je ...

Wanneer

  • ma 17 augustus 20
    Van 20.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: € 12,00)

Waar

naam
CC de Meent - Foyer
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

YIN YOGA stimuleert bindweefsel in spieren, ligamenten en kraakbeen om de bewegingsvrijheid, soepelheid en regeneratie te bevorderen. YIN YOGA is geschikt voor deelnemers van elke leeftijd.

Ontspannen en toch actief bezig zijn? Het kan tijdens een sessie Yin Yoga. Ook tijdens de zomermaanden kan je komen genieten van deze ontspannende en toegankelijke workshops. Namasté!

De houdingen die je bij YIN YOGA aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten, ze bevorderen de bewegingsvrijheid, soepelheid en regeneratie. Het beoefenen van Yin Yoga heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel en is zeker 's avonds een goede voorbereiding voor de nacht die komt.

Yin yoga brengt balans in een actieve levensstijl en is geschikt voor deelnemers van elke leeftijd.
Kwetsuren of beperkingen graag melden aan de leerkracht voor de les.
Kom tijdig, minstens 10 minuten op voorhand, om de les optimaal te beginnen.
Breng een yogamat, een dekentje, een yogabolster en eventueel een zacht, plat kussen mee.
Vergeet je ticket niet.
Workshops gaan door in de foyer van CC de Meent (inkom via hoofdingang CC de Meent)
Alle activiteiten