FILM // LITTLE WOMEN

Deze informatie is niet meer actueel!
Little Women is geregisseerd door Greta Gerwig en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott. Het tijdloze en nog steeds actuele verhaal verteld het leven van de zussen March die vastberaden zijn om het leven op hun eigen manier te leiden en hun dromen na te streven. Het is de derde keer in de geschiedenis van de Oscars dat een door vrouwen geregisseerde, geschreven ...

Wanneer

  • do 9 juli 20
    Van 16.00 u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: € 6,00; Filmpas: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Little Women is geregisseerd door Greta Gerwig en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott. Het tijdloze en nog steeds actuele verhaal verteld het leven van de zussen March die vastberaden zijn om het leven op hun eigen manier te leiden en hun dromen na te streven.

Het is de derde keer in de geschiedenis van de Oscars dat een door vrouwen geregisseerde, geschreven en geproduceerde film wordt genomineerd voor Beste Film. Little Woman is geregisseerd door Greta Gerwig, bekend van Lady Bird, en is gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van schrijfster Louisa May Alcott. 

Little women is het tijdloos en actueel verhaal van de zussen March die vastberaden zijn om het leven op hun eigen manier te leiden en hun dromen na te streven. Deze vier jonge vrouwen groeien op in Amerika in de nasleep van de burgeroorlog. De twee oudste zussen zijn Meg en Jo. De mooie Meg is verantwoordelijk en traditioneel, terwijl de eigenzinnige impulsieve Jo ervan droomt om schrijfster te worden. De Gevoelige Beth is eerder verlegen en probeert steeds de goede vrede te bewaren. De Jongste zus Amy wil niet onderdoen voor haar grote zussen, zelfzeker en ambitieus als ze is, wil ze later doorbreken als schilder.
Alle activiteiten