FILM // BAD BOYS FOR LIFE

Deze informatie is niet meer actueel!
Bad Boys Will Smith en Martin Lawrence kruipen nog een laatste keer in de huid van Mike Lowrey en Marcus Burnett. Marcus is klaar om met pensioen te gaan, maar Mike is hier nog lang niet klaar voor. Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life. Geregisseerd door Adil El Arbi & Bilall Fallah (Black, Patser, Broeders) Terwijl ...

Wanneer

  • do 2 juli 20
    Van 16.00 u
  • do 2 juli 20
    Van 20.00 u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: € 6,00; Filmpas: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Bad Boys Will Smith en Martin Lawrence kruipen nog een laatste keer in de huid van Mike Lowrey en Marcus Burnett. Marcus is klaar om met pensioen te gaan, maar Mike is hier nog lang niet klaar voor.

Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life. Geregisseerd door Adil El Arbi & Bilall Fallah (Black, Patser, Broeders)

Terwijl Mike Lowrey in een midlifecrisis zit en klaar is om op pensioen te gaan is Marcus Burnett opgeklommen tot politie-inspecteur. De twee herenigen wanneer ze tot de ontdekking komen dat Armando Armas, een Albanese huurmoordenaar, hen dood wenst. Er blijkt een persoonlijk motief achter te zitten sinds zijn broer gedood werd door Lowrey en Burnett. De Bad Boys hebben hun streken nog niet verloren.
Alle activiteiten