In uw kot Vanhee gespot!

Deze informatie is niet meer actueel!
Nu jij niet naar de expo 'Grote en kleine helden' van Alex Vanhee kan komen, komt de expo tot bij jou! Ontdek het interactief pakket vol originele en creatieve doe- en denkopdrachten over de tentoonstelling via onderstaande link. Ben je ver uitgekeken op Netflix? Raken je ideeën op om je lieftallige kroost te entertainen? Mis je wat glitter en glamour in je kot? Of verlang je al vurig naar de ...

Wanneer

  • vr 3 april 20
    -
    wo 12 augustus 20

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Vormingscentrum Destelheide
adres
Destelheidestraat 661653 Dworp

Info

Nu jij niet naar de expo 'Grote en kleine helden' van Alex Vanhee kan komen, komt de expo tot bij jou!

Ontdek het interactief pakket vol originele en creatieve doe- en denkopdrachten over de tentoonstelling via onderstaande link.

Ben je ver uitgekeken op Netflix? Raken je ideeën op om je lieftallige kroost te entertainen? Mis je wat glitter en glamour in je kot? Of verlang je al vurig naar de zomerfestivals?
Geen nood, Destelheide weet er raad mee! Speciaal voor jullie brengen wij onze expo 'Grote en kleine helden' van concert- en portretfotograaf Alex Vanhee naar jullie huiskamer.
Dit doen we op een speelse en actieve manier waarbij jong en oud kennis kunnen maken met het werk van Vanhee en dit vanuit verschillende perspectieven: pak als sterartiest uit met jouw podiumprésences, kruip in de huid van een concertfotograaf of scherp je pen aan als kritische cultuurjournalist.
Voor ieder wat wils!
Wat meer context nodig over Alex Vanhee en onze tentoonstelling?
Zoek een rustig plekje uit en lees verder.
Sta jij te springen om actief aan de slag te gaan? Blader dan verder naar pagina 20 .

Veel plezier! En vergeet niet je creaties te delen met Destelheide Centrum voor Jeugd, Kunst en Creatie

#museumathome #quarantineart #alexvanhee #groteenkleinehelden"

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten