FANCY FAIR // DIALECTENAVOND - AFGELAST

Deze informatie is niet meer actueel!
Omwille van de recente nieuwe maatregelen rond het coronavirus wordt de voorstelling Dialectenavond 'Fancy Fair' uitgesteld. Wij gaan op zoek naar een nieuwe datum en houden u op de hoogte. Stel u voor: Tijdens een gezellige 'Fancy Fair' - om de kas te spijzen van een lokale scholengemeenschap - komen een aantal oude kameraden elkaar na vele jaren opnieuw tegen. Uiteraard duurt het niet lang ...

Wanneer

  • do 10 september 20
    Van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: € 5,00)

Waar

naam
CC De Meent
adres
Gemeenveldstraat 341650 Beersel

Info

Omwille van de recente nieuwe maatregelen rond het coronavirus wordt de voorstelling Dialectenavond 'Fancy Fair' uitgesteld. Wij gaan op zoek naar een nieuwe datum en houden u op de hoogte.

Stel u voor: Tijdens een gezellige 'Fancy Fair' - om de kas te spijzen van een lokale scholengemeenschap - komen een aantal oude kameraden elkaar na vele jaren opnieuw tegen. Uiteraard duurt het niet lang of de tongen komen los en de sappige anekdotes en verhalen over grappen en grollen uit vroegere tijden komen als vanzelf naar boven.

Onder leiding van regisseur Bert Demunter nemen de acteurs u mee naar de jaren '60, toen het dialect nog alomtegenwoordig was en standaardtaal uit den boze. Wil je opnieuw een onvergetelijke avond beleven en je kennis van het plaatselijke dialect wat bijschaven, dan mag je deze dialectenavond zeker niet missen.
Alle activiteiten