FILM // F.C. DE KAMPIOENEN 4: VIVA BOMA

Ronaldinho wordt klaargestoomd als PDG van de 'Boma Vleesindustrie NV'. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal. Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de 'Viva Boma'-worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, ruiken Fernand en DDT hun kans om de Kampioenen uit te schakelen. Ronaldinho wordt door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de 'Boma Vleesindustrie NV'. ...

Wanneer

  • zo 12 juli 20
    Van 16.00 u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: € 6,00; Filmpas: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Ronaldinho wordt klaargestoomd als PDG van de 'Boma Vleesindustrie NV'. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal. Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de 'Viva Boma'-worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, ruiken Fernand en DDT hun kans om de Kampioenen uit te schakelen.


Ronaldinho wordt door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de 'Boma Vleesindustrie NV'. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal – en bij Niki, zijn nieuwe vlam. Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de 'Viva Boma'-worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen.

Het wordt een heroïsche krachtmeting waarin familiebanden, topsport, Voil Jeannetten, vriendschap en verraad centraal staan. Naast de vertrouwde Kampioenen zijn er uiteraard weer verrassende gastacteurs en speelse cameo's.
Alle activiteiten