FAMILIEFILM // TROUBLE

Deze informatie is niet meer actueel!
Het hondje Trouble heeft alles wat zijn hondenhart begeert. Maar als zijn baasje er plots niet meer is, wordt Trouble bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat de familie zonder hem geen kans maakt op de erfenis, ontstaat er een klopjacht. Grappige en muzikale animatiefilm. Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeert. Zijn baasje, een ...

Wanneer

  • zo 8 maart 20
    Van 15.00 u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: € 6,00; Filmpas: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Het hondje Trouble heeft alles wat zijn hondenhart begeert. Maar als zijn baasje er plots niet meer is, wordt Trouble bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat de familie zonder hem geen kans maakt op de erfenis, ontstaat er een klopjacht. Grappige en muzikale animatiefilm.

Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeert. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante familie bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. De vrolijke viervoeter belandt in een doldwaas avontuur in de stad met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt een getalenteerde zangeres Trouble onder haar hoede, tot de familie van de barones hem vindt. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?
Deze grappige en muzikale animatiefilm heeft bovendien een geweldige Vlaamse stemmencast met Peter Van de Veire, Tatyana Beloy en Tourist LeMC.

Over TROUBLE

"Regisseur Kevin Johnson heeft al ruim twee decennia ervaring in de wereld van de animatiefilm, onder meer als Creative Consultant, animator en Storyboard Artist. Op zijn cv prijken titels als THE IRON GIANT (1999), OPEN SEASON (2006), ASTRO BOY (2009) en ALVIN 1 THE CHIPMUNKS 3' (2011). TROUBLE is de tweede lange animatiefilm die hij regisseert, na THE JUNGLE BOOK uit 2014 (niet te verwarren met de in alle opzichten superieure live-action verfilming die Jon Favreau twee jaar later maakte). Misschien niet de meest aansprekende titel, maar Johnson is een hardwerkende man die in de marge toch zijn graantje meepikt in het overvolle animatielandschap. Voor het verhaal van TROUBLE werkte hij samen met maar liefst vijf verschillende schrijvers, van wie Judah Miller (bekend van de animatieseries voor volwassenen AMERICAN DAD en KING OF THE HILL) de bekendste is. Dat zijn vrij veel mensen voor een film die zich primair richt op kleine kinderen en dus niet al te ingewikkeld is." – Patricia Smagge (Cinemagazine)
Alle activiteiten