Voorleesweek: Jan De Kinder op bezoek in de bib - VOLZET

Deze informatie is niet meer actueel!
Van 16 tot 24 november 2019 is het opnieuw Voorleesweek: een initiatief van Iedereen Leest dat het belang én het plezier van voorlezen in de kijker wil zetten. Dit jaar staat ze in het teken van 'voorleesrituelen'. Elke avond een verhaaltje na het tandenpoetsen? Elke dag een hoofdstuk voor de schoolbel gaat? Of elke week samen in de bib? Alles kan en alles mag: van voorlezen een vaste gewoonte ...

Wanneer

  • vr 22 november 19
    Van 18.45 u tot 20.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Gemeentelijke bibliotheek Beersel
adres
Brusselsesteenweg 771652 Alsemberg

Contact

Telefoon
02/359.16.26
e-mail
bibliotheek@beersel.be
website
http://www.bibbeersel.be

Info

Van 16 tot 24 november 2019 is het opnieuw Voorleesweek: een initiatief van Iedereen Leest dat het belang én het plezier van voorlezen in de kijker wil zetten. Dit jaar staat ze in het teken van 'voorleesrituelen'. Elke avond een verhaaltje na het tandenpoetsen? Elke dag een hoofdstuk voor de schoolbel gaat? Of elke week samen in de bib? Alles kan en alles mag: van voorlezen een vaste gewoonte maken, daar draait het om!

Die ambitie wil Bib Beersel met veel plezier helpen waarmaken. Daarom openen we op vrijdagavond 22 november om 18u45 speciaal de deuren voor 20 kinderen tussen 5 en 7 jaar en hun ouders. We maken het extra knus en gezellig in onze bib, doen de grote lichten uit en spitsen onze oren ... want Jan De Kinder komt op bezoek!

Deze Vlaamse kinderboekenschrijver en -tekenaar ken je misschien van prentenboeken als “Ben je bang in het bos, Grote Wolf?”, “Ik ben de sterkste” en “Rood, of waarom pesten niet grappig is”. Hij zal die avond een uurtje voorlezen uit eigen werk en brengt bovendien zijn tekenezel en kamishibai mee. Dat belooft!

Wil je ook graag naar dit gratis voorleesfeestje komen? Vul dan even de onderstaande vraagjes in, alsjeblief. Omdat de plaatsen beperkt zijn, vragen we wel om elk kind afzonderlijk in te schrijven. Het jonge (en trouwens ook het minder jonge) publiek mag gerust in pyjama op de afspraak verschijnen. Zo is de overstap van bib naar bed snel gemaakt na afloop van het feestje rond 20u.

Tot dan?!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten