Symfonisch orkestkamp XS/1.0

Op het Symfonisch orkestkamp XS/1.0 zijn alle jonge muzikanten die minstens 1 jaar een instrument bespelen welkom om samen muziek te maken. 1ste violen, 2de violen, 3de violen, altviolen, celli, bassi, blazers én slagwerkers: elke groep is even belangrijk! We zorgen ervoor dat iedereen een plaatsje krijgt waarmee we allemaal tevreden zijn, elk op zijn niveau, zodat we kunnen klinken als een ...

Wanneer

  • ma 17 augustus 20
    -
    vr 21 augustus 20

Prijs

€ 260,00 (Basistarief: 260,00 €)

Waar

naam
Vormingscentrum Destelheide
adres
Destelheidestraat 661653 Dworp

Info

Op het Symfonisch orkestkamp XS/1.0 zijn alle jonge muzikanten die minstens 1 jaar een instrument bespelen welkom om samen muziek te maken. 1ste violen, 2de violen, 3de violen, altviolen, celli, bassi, blazers én slagwerkers: elke groep is even belangrijk! We zorgen ervoor dat iedereen een plaatsje krijgt waarmee we allemaal tevreden zijn, elk op zijn niveau, zodat we kunnen klinken als een echt orkest.

Samen gaan we aan de slag met een hoop muziek en ontdekken we wat muziek maken en samen spelen echt hoort te zijn: een groot feest! Maar … ook hard werken. Elke dag repeteren we samen met het volledige orkest of in kleinere groepjes, om alle noten en alle kneepjes van het orkestspel onder de knie te krijgen. Aan het einde van het kamp zijn alle puntjes op de i gezet en slaat het spetterend slotconcert alle mama's, papa's, oma's en opa's gegarandeerd met verstomming!

Gearrangeerde en bewerkte stukken worden aangeleerd via uitgeschreven partituren. Zo speel je samen met elkaar als een orkest, leer je een dirigent te volgen en werk je toe naar een slotconcert. De partijen zijn aangepast aan verschillende niveaus en zorgen voor voldoende spelplezier én uitdaging!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten