Symfonisch orkestkamp Junioren - Amaj

Elk jaar gaat het Antwerpse Juniorenorkest de laatste week van augustus op orkestkamp. Ook niet-orkestleden kunnen deelnemen, waardoor dit kamp de ideale manier is om het orkest wat beter te leren kennen. Je leert niet alleen elkaar kennen maar je ontdekt hoe het is om te musiceren in orkestverband en wat daar allemaal bij komt kijken. Samen met onze muzikale en enthousiaste Junioren beleef je ...

Wanneer

  • ma 17 augustus 20
    -
    za 22 augustus 20

Prijs

€ 300,00 (Basistarief: 300,00 €)

Waar

naam
Vormingscentrum Destelheide
adres
Destelheidestraat 661653 Dworp

Info

Elk jaar gaat het Antwerpse Juniorenorkest de laatste week van augustus op orkestkamp. Ook niet-orkestleden kunnen deelnemen, waardoor dit kamp de ideale manier is om het orkest wat beter te leren kennen. Je leert niet alleen elkaar kennen maar je ontdekt hoe het is om te musiceren in orkestverband en wat daar allemaal bij komt kijken. Samen met onze muzikale en enthousiaste Junioren beleef je een onvergetelijke week vol muziek, sport en spel.

Tijdens het orkestkamp wordt veel belang gehecht aan een goed evenwicht tussen muzikale en ontspanningsactiviteiten. Er wordt gemiddeld zo'n 5 uur per dag gemusiceerd. Spelplezier verzekerd, in elke zin van het woord!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten