KERSTHAPPENING LION' S CLUB: LEEUWSE TURNKRING

Deze informatie is niet meer actueel!
Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC de Meent. Op zaterdag 14 en zondag 15 december kan je tussen 12.30u tot 19.00u komen proeven van de kerstsfeer. Het hele weekend geniet je van wervelende optredens door lokale dansgroepen. VERKOOP START OP DINSDAG 5/11 om 09:00! Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening ...

Wanneer

  • zo 15 december 19
    Van 12.30 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC de Meent. Op zaterdag 14 en zondag 15 december kan je tussen 12.30u tot 19.00u komen proeven van de kerstsfeer. Het hele weekend geniet je van wervelende optredens door lokale dansgroepen.

VERKOOP START OP DINSDAG 5/11 om 09:00!

Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC de Meent. Op zaterdag 14 en zondag 15 december kan je tussen 12.30u tot 19.00u komen proeven van de kerstsfeer.

In de talrijke kerstkraampjes worden ambachtelijke producten verkocht en vind je boordevol ideetjes voor de kerstcadeautjes. Ook kan je genieten van een drankje en een hapje. Dit jaar staat onze unieke Tipi tent er weer: garantie voor een gezellige sfeer en de DJ zorgt hier voor de ambiance!

Het hele weekend geniet je van wervelende optredens door lokale dansgroepen, die de beschikking over de theaterzaal van de Meent krijgen om het beste van zichzelf te geven in professionele dansshows.
De kersthappening wordt georganiseerd door de lokale Lions-club 'Tussen Zenne en Zoniën' die al meer dan 30 jaar actief is in de regio. Alle opbrengsten gaan naar goede doelen, meestal via VZW' s in de sociale sector in de streek zoals de Poel, Zonnestraal, KVG Beersel enz.

OVER DANCE O'MANIA:
Dance O'Mania werd als wedstrijdgroep opgericht in 2000 uit de dansafdeling van de Leeuwse Turnkring. Zij bestaan uit 45 enthousiaste dansers met een leeftijd variërend tussen 8 en 26 jaar, verdeeld over de:
- Starkids, onder leiding van Sanne Deboeck
- Ministars, onder leiding van Silke Kestemont en Vicky Van Bellingen
- Superstars, onder leiding van Kelly Van Bellingen
Hun dansstijl weet jong en oud te bekoren doordat zij een mengelmoes brengen van urban dance, streetdance en house.

Jaarlijks nemen zij deel aan verschillende wedstrijden en verzorgen zij heel wat optredens. Boeken kan via Laura Jonville,0494/85.06.50.

Ook organiseren zij tweejaarlijks hun eigen dansshow. Dit jaar staat er een feesteditie gepland voor hun 20 jarig bestaan op 2, 3 en 4 oktober 2020 in CC De Westrand. Naast een dansrepertoire dat heel wat verschillende invloeden heeft ondergaan, wordt hier ook steeds veel aandacht besteed aan kledij, decor en lichtshow.

Volg Dance O'Mania ook via facebook of instagram voor meer recente nieuwtjes en foto's!

Daarnaast wordt ons wedstrijdteam versterkt door 10 enthousiaste recreatieve groepen en hun trainsters. Naast deze groepen zijn er ook onze 'open level' groepen, waar we werken met verschillende dansstijlen, zoals bijvoorbeeld Dance O'Latino, Modern, Breakdance,... Meer info en concrete uurroosters kan je vinden via onze website www.leeuwseturnkring.be of via de facebookpagina van de Leeuwse Turnkring.

 
Alle activiteiten