KERSTHAPPENING LION' S CLUB: DANSSTUDIO E. CREMERS

Deze informatie is niet meer actueel!
Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC De Meent. VERKOOP START OP DINSDAG 5/11 om 09:00! Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC de Meent. Op zaterdag 14 en zondag 15 december kan je tussen 12.30u tot 19.00u komen proeven van de kerstsfeer. In de talrijke kerstkraampjes worden ...

Wanneer

  • zo 15 december 19
    Van 14.30 u
  • zo 15 december 19
    Van 16.30 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC De Meent.

VERKOOP START OP DINSDAG 5/11 om 09:00!

Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC de Meent. Op zaterdag 14 en zondag 15 december kan je tussen 12.30u tot 19.00u komen proeven van de kerstsfeer.

In de talrijke kerstkraampjes worden ambachtelijke producten verkocht en vind je boordevol ideetjes voor de kerstcadeautjes. Ook kan je genieten van een drankje en een hapje. Dit jaar staat onze unieke Tipi tent er weer: garantie voor een gezellige sfeer en de DJ zorgt hier voor de ambiance!

Het hele weekend geniet je van wervelende optredens door lokale dansgroepen, die de beschikking over de theaterzaal van de Meent krijgen om het beste van zichzelf te geven in professionele dansshows.

De kersthappening wordt georganiseerd door de lokale Lions-club 'Tussen Zenne en Zoniën' die al meer dan 30 jaar actief is in de regio. Alle opbrengsten gaan naar goede doelen, meestal via VZW' s in de sociale sector in de streek zoals de Poel, Zonnestraal, KVG Beersel enz.

OVER DANSSTUDIO E. CREMERS:
DEC - Dansstudio werd opgericht in 2010 en is gevestigd te Halle met maar liefst 480 leden tussen 2,5 en 65 jaar oud. Met ons ruim aanbod aan dansstijlen blijven wij elke dag streven naar een dansschool waar iedereen welkom is en waar iedereen zijn eigen persoonlijkheid en mogelijkheden kan ontwikkelen. Ook dit jaar zullen we jullie entertainen met choreografieën in verschillende dansstijlen, gemaakt door ons DEC team. Kom zeker een kijkje nemen, want het belooft de moeite waard te zijn!
Alle activiteiten