KERSTHAPPENING LION' S CLUB // BALLERINO (grote show)

Deze informatie is niet meer actueel!
Ballerino Dansstudio's brengt haar tweede grote kerstshow naar CC De Meent 'JINGLE DANCE' Een show hoofdzakelijk gebracht door de jongere generatie van de dansschool waarbij verschillende disciplines aan bod komen. Zowel de hobbydansers als de wedstrijddansers geven het beste van zichzelf. VERKOOP START OP DINSDAG 5/11 om 09:00! Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote ...

Wanneer

  • vr 13 december 19
    Van 19.00 u
  • za 14 december 19
    Van 19.00 u tot 21.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: € 12,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Ballerino Dansstudio's brengt haar tweede grote kerstshow naar CC De Meent 'JINGLE DANCE'
Een show hoofdzakelijk gebracht door de jongere generatie van de dansschool waarbij verschillende disciplines aan bod komen. Zowel de hobbydansers als de wedstrijddansers geven het beste van zichzelf.

VERKOOP START OP DINSDAG 5/11 om 09:00!

Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC de Meent. We openen het kerstweekend op vrijdagavond 13 december met een optreden van dansgroep Ballerino.

Op zaterdag 14 en zondag 15 december kan je tussen 12.30u tot 19.00U komen proeven van de kerstsfeer. In de talrijke kerstkraampjes worden ambachtelijke producten verkocht en vind je boordevol ideetjes voor de kerstcadeautjes. Ook kan je genieten van een drankje en een hapje. Dit jaar staat onze unieke Tipi tent er weer: garantie voor een gezellige sfeer en de DJ zorgt hier voor de ambiance! Het hele weekend geniet je van wervelende optredens door lokale dansgroepen, die de beschikking over de theaterzaal van de Meent krijgen om het beste van zichzelf te geven in professionele dansshows.

De kersthappening wordt georganiseerd door de lokale Lions-club 'Tussen Zenne en Zoniën' die al meer dan 30 jaar actief is in de regio. Alle opbrengsten gaan naar goede doelen, meestal via VZW' s in de sociale sector in de streek zoals de Poel, Zonnestraal, KVG Beersel enz.

OVER BALLERINO:
Ballerino Dansstudio's brengt haar tweede grote kerstshow naar CC De Meent te Alsemberg 'JINGLE DANCE'
Een show hoofdzakelijk gebracht door de jongere generatie van de dansschool waarbij verschillende disciplines aan bod komen. Zowel de hobbydansers als de wedstrijddansers geven het beste van zichzelf in een volledig in kerst gehuldigde show. Ballerino vierde in 2018 haar 20e verjaardag onder leiding van Magali Berael en vindt onderdak in 2 locaties te Pepingen en Lembeek.
Ondertussen telt de dansschool 410 leden rondom Halle en Pepingen en vele disciplines komen aan bod: predans, ballet, jazz, modern, ragga, hip hop en ook een divers aanbod voor volwassenen.
De dansschool biedt tal van mogelijkheden aan voor hobbydansers, maar ook een meer professionele afdeling voor klassiek ballet en modern, vormt het uithangbord van de dansschool. Deze dansers stonden op verschillende podia wereldwijd en wonnen prijzen op de meest prestigieuze danswedstrijden zoals 'Youth America Grand Prix' in Parijs en New York, 'Tanzolymp' in Berlijn, 'Chausson d'Or' te Parijs en nog zoveel andere.
Alle activiteiten