Liturgische zangdag

Deze informatie is niet meer actueel!
Op zoek naar koormuziek die bruikbaar is tijdens de liturgie? Dan is dit een interessante dag voor jou! Zing samen met anderen en geniet van de meerstemmige zettingen die je worden aangeleerd door een ervaren dirigent. Op het einde van de dag mag je de muziek mee naar huis nemen. Ideaal om nieuwe werkjes te leren kennen en om samen een dag gezellig te zingen! We heten je van harte welkom in ...

Wanneer

  • za 29 februari 20
    Van 10.00 u tot 17.00 u

Prijs

€ 45,00 (Basistarief: 45,00 €; Lid Koor&Stem: 40,00 €; Groepstarief + 10 personen: 35,00 €)

Waar

naam
Vormingscentrum Destelheide
adres
Destelheidestraat 661653 Dworp

Contact

Telefoon
03 237 96 43
e-mail
kerkmuziek@koorenstem.be

Info

Op zoek naar koormuziek die bruikbaar is tijdens de liturgie? Dan is dit een interessante dag voor jou! Zing samen met anderen en geniet van de meerstemmige zettingen die je worden aangeleerd door een ervaren dirigent.

Op het einde van de dag mag je de muziek mee naar huis nemen. Ideaal om nieuwe werkjes te leren kennen en om samen een dag gezellig te zingen!

We heten je van harte welkom in het Vormingscentrum Destelheide op zaterdag 29 februari. Is je koor lid van Koor&Stem dan betaal je €40 per persoon, inclusief warme maaltijd. Kom je met je koor (min. 10 personen) dan geniet je bovendien van het kortingstarief aan €35 per persoon.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten