Assepoester - Familiemusical

Deze informatie is niet meer actueel!
'Assepoester' is na 'Doornroosje' de tweede familiemusical van Deep Bridge die dit najaar door het hele land tourt. De decors en kostuums zijn nieuw, fris en kleurrijk. De muziek is catchy en aan de interactie met het publiek wordt de grootste aandacht besteed. De cast roept kinderen tijdens de voorstellingen op om mee te zingen en te dansen met hen en na de show mag iedereen op de foto met ...

Wanneer

  • zo 27 oktober 19
    Van 15.00 u tot 17.00 u

Prijs

€ 30,00 (Basistarief: 30,00 €)

Waar

naam
CC de Meent
adres
gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

'Assepoester' is na 'Doornroosje' de tweede familiemusical van Deep Bridge die dit najaar door het hele land tourt. De decors en kostuums zijn nieuw, fris en kleurrijk. De muziek is catchy en aan de interactie met het publiek wordt de grootste aandacht besteed. De cast roept kinderen tijdens de voorstellingen op om mee te zingen en te dansen met hen en na de show mag iedereen op de foto met Assepoester, haar prins en alle andere sprookjesfiguren. Wie verkleed komt maakt ook kans op een unieke prijs, in ontvangst te nemen op het podium! Een bekend sprookje in een modern jasje, met af en toe een twist, dat is hoe Deep Bridge elk jaar opnieuw duizenden gezinnen in familieverband wil laten kennismaken met musical.
Met Helle Vanderheyden (Assepoester), Thomas Van Goethem (prins Victorian), Wanda Joosten (Koningin), Nicoline Hummel (goede fee) en Laurenz Hoorelbeke en Jasmine Jaspers als Titus en Fien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten