FILM: YESTERDAY

Deze informatie is niet meer actueel!
YESTERDAY volgt het leven van een worstelende muzikant. Hij komt erachter dat hij van de ene op de andere dag de enige persoon op aarde is die zich de 'Beatles' kan herinneren. Met de kennis van al hun muziek is hij vervolgens relevanter dan ooit. Yesterday kende iedereen The Beatles. Vandaag herinnert enkel Jack zich hun liedjes nog. Hij staat op het punt om door te breken. Academy ...

Wanneer

  • zo 20 oktober 19
    Van 20.00 u tot 21.55 u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: € 6,00; Filmpas: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

YESTERDAY volgt het leven van een worstelende muzikant. Hij komt erachter dat hij van de ene op de andere dag de enige persoon op aarde is die zich de 'Beatles' kan herinneren. Met de kennis van al hun muziek is hij vervolgens relevanter dan ooit.

Yesterday kende iedereen The Beatles. Vandaag herinnert enkel Jack zich hun liedjes nog. Hij staat op het punt om door te breken. Academy Award-winnend regisseur Danny Boyle en Richard Curtis, Oscar genomineerde scenarioschrijver slaan de handen in elkaar voor een rock-'n-rollkomedie over muziek, dromen, vriendschap en "the long and winding road" die leidt naar de liefde van je leven.

Over YESTERDAY

“YESTERDAY is een typische high-conceptfilm: een film die leunt op één enkel grappig, uniek idee. Dan is de belangrijkste vraag: werkt het twee uur lang? Blijft het leuk? Het antwoord: ja hoor. Dat blijft best leuk. Het scenario is van de hand van Richard Curtis, hofleverancier van een onweerstaanbare, publieksvriendelijke combinatie van Britse humor en romantiek. Dat betekent: fijne dialogen, precies passend bij de vriendelijke personages die nét iets gevatter zijn dan gemiddeld, en nét iets onhandiger. Beatles-grapjes die voor iedereen die ooit wel eens wat van die band heeft gehoord - iedereen dus - leuk zijn. En een zachtmoedig commentaar op de muziekindustrie, met wat speldenprikjes naar de hedendaagse cultuur.”– Floortje Smit (De Volkskrant)

“Als je deze zomer één feelgoodfilm in de bioscoop ziet, laat het dan YESTERDAY zijn. De dialogen en grapjes zijn verfrissend grappig en doen je oprecht schaterlachen of op z'n minst iets heviger door je neus uitademen. Het onderliggende liefdesverhaal is niet verbijsterend vernieuwend, maar tovert dan weer een gelukzalige brede glimlach op je gezicht..” – Robine Van Tilburg (Flair)

“De nieuwe romantische komedie uit het brein van Richard Curtis combineert de muzikale charme van ONCE met de Beatles-liefde van ACROSS THE UNIVERSE.” – Ruben Nollet (Vertigoweb)
Alle activiteiten