LADIES@THEMOVIES: THEN CAME YOU

Deze informatie is niet meer actueel!
THEN CAME YOU vertelt het verhaal van Skye, een moedige tiener met een terminale ziekte. Skye raakt bevriend met Calvin, een 19-jarige hypochonder die bang is voor zijn eigen schaduw. Calvin helpt Skye bij het uitvoeren van haar bijzondere 'bucketlist' met dingen die ze moet doen voor ze sterft. Zin in een avondje uit met vriendinnen? Kom dan naar de Ladies@theMovies en steun de strijd tegen ...

Wanneer

  • wo 16 oktober 19
    Van 19.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: € 6,00; Filmpas: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

THEN CAME YOU vertelt het verhaal van Skye, een moedige tiener met een terminale ziekte. Skye raakt bevriend met Calvin, een 19-jarige hypochonder die bang is voor zijn eigen schaduw. Calvin helpt Skye bij het uitvoeren van haar bijzondere 'bucketlist' met dingen die ze moet doen voor ze sterft.

Zin in een avondje uit met vriendinnen? Kom dan naar de Ladies@theMovies en steun de strijd tegen (borst)kanker! Na de filmvoorstelling word je getrakteerd op een glaasje, een hapje, een leuke attentie en een goodiebag. De opbrengst van deze filmvoorstelling gaat integraal naar Kom op tegen Kanker Beersel en Think-Pink.

THEN CAME YOU vertelt het verhaal van Skye (Maisie Williams), een moedige tiener met een terminale ziekte. Skye raakt bevriend met Calvin (Asa Butterfield), een 19-jarige hypochonder die bang is voor zijn eigen schaduw. Calvin helpt Skye bij het uitvoeren van haar bijzondere 'bucketlist' met dingen die ze moet doen voordat ze sterft.

Over THEN CAME YOU

“De film weet tegen het einde wel te beroeren, maar dat is met een dergelijk onderwerp ook niet gek. Wie een sympathieke, stervende jongeling ten tonele voert, krijgt de huilers wel op de hand. Bovendien speelt Maisie Williams Skye met een ontroerende mix van onverschrokkenheid en kwetsbaarheid. Hopelijk gaan we meer van haar zien nu GAME OF THRONES is afgelopen.”– Sil Smit (Filmtotaal)

“Iedereen doet hier wat hij moet doen: regisseur Peter Hutchings houdt de vaart erin, scenarist Fergal Rock volgt keurig de geijkte scenariowetten en vermijdt de grootste valkuilen rondom ziekte, seks en verliefdheid. Asa Butterfield is met zijn felblauwe ogen charmant als de getroebleerde jongen en Maisie Williams geeft Skye nog iets van diepte onder de gekleurde pruiken en mutsen met kattenoortjes, zodat het ouderwets janken geblazen is op het einde.” – Floortje Smit (De Volkskrant)

“THEN CAME YOU is een degelijke romantische dramedy die we wel konden smaken, wellicht omdat de balans tussen romantiek, drama en humor in deze tienerfilm erg goed zit.” – Bert Hertogs (Concertnews)
Alle activiteiten