FILM: DE PATRICK

Deze informatie is niet meer actueel!
Patrick woont met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen: hij is zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat hij iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden. Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt ...

Wanneer

  • zo 24 november 19
    Van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: € 6,00; Filmpas: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Patrick woont met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen: hij is zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat hij iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden.

Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen: hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden. Hoe langer hoe meer wordt zijn obsessie een zoektocht naar zichzelf. DE PATRICK, met Kevin Janssens in de hoofdrol, is een wondermooi debuut van Tim Mielants. Voor het Amerikaanse netwerk FX regisseerde hij de voorbije jaren twee seizoenen van LEGION, gecreëerd door FARGO-bedenker Noah Hawley. De reeks werd door The Guardian getipt als de beste superheldenshow op tv. Verder regisseerde Mielants ook de thrillerreeks THE TERROR voor AMC, net als het volledige derde seizoen van PEAKY BLINDERS. In eigen land regisseerde hij het eerste seizoen van fictiereeks CORDON.

DE PATRICK

“Veel origineler dan DE PATRICK vind je ze niet in Vlaanderen. Het regiedebuut van Tim Mielants is een heerlijk aparte adamskostuumfilm over rouw en de zin van het leven, vol visuele humor en Belgische tragiek.”– Lieven Trio (De Morgen)

"DE PATRICK is zowel dramatisch als geestig, zowel ontroerend als maf, zowel spannend als surrealistisch. Maar omdat hij geen enkele van die kleuren nadrukkelijk in de verf zet, maakt Mielants het zijn publiek opnieuw niet bepaald makkelijk. Hij geeft nauwelijks aan hoe je je als kijker hoort te voelen, wat voor een bevreemdende kijkervaring zorgt. En dat is een groot compliment, voor alle duidelijkheid.”– (Vertigoweb)
Alle activiteiten