FAMILIEFILM: TOY STORY 4 Vlaamse versie

Deze informatie is niet meer actueel!
Bereid je voor op een episch hoogtepunt van een van de meest geliefde saga's uit de filmgeschiedenis. Woody, Buzz en de rest zijn terug en beginnen samen met een hele hoop hilarische nieuwe personages aan een roadtrip waarbij Woody uiteindelijk zijn ware roeping ontdekt... Bereid je voor op een episch hoogtepunt van een van de meest geliefde saga's uit de filmgeschiedenis. Woody, Buzz en de ...

Wanneer

  • wo 30 oktober 19
    Van 15.00 u tot 17.15 u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: € 6,00; Filmpas: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Bereid je voor op een episch hoogtepunt van een van de meest geliefde saga's uit de filmgeschiedenis. Woody, Buzz en de rest zijn terug en beginnen samen met een hele hoop hilarische nieuwe personages aan een roadtrip waarbij Woody uiteindelijk zijn ware roeping ontdekt...

Bereid je voor op een episch hoogtepunt van een van de meest geliefde saga's uit de filmgeschiedenis. Woody, Buzz en de rest zijn terug en beginnen samen met een hele hoop hilarische nieuwe personages aan een roadtrip waarbij Woody uiteindelijk zijn ware roeping ontdekt.

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnies tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als 'vuilnis' ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn. Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Na jaren alleen op pad geweest te zijn, heeft Bo een avontuurlijk karakter gekregen, dat in schril contrast staat met haar breekbare porseleinen buitenkant. Maar nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen beiden is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.

Over TOY STORY 4

“Vooral het concept Forky is een briljante vondst, omdat die duidelijk niet is ingegeven door Disneys merchandise-afdeling. Toegegeven, de winkels liggen al vol met pluchen Forky's, maar zelfs een kind snapt dat dit voorbij gaat aan de essentie. En wij voorspellen nu al een heerlijke DIY-knutselzomervakantie.Bovendien slaagt TOY STORY 4 erin om opnieuw een verrassend onverwacht, tranentrekkend emo-moment van jewelste te installeren. Reboots en sequels zullen dan wel schering en inslag blijven, maar andere studio's kunnen hier een voorbeeld aan nemen wanneer ze materiaal recycleren. In de juiste handen kunnen vervolgfilms gewoon goede films zijn..”– Robin Broos (De Morgen)

“TOY STORY 4, dat zich meer dan de eerdere delen buiten het gezinshuis afspeelt, vlecht het allemaal samen in een roadtrip vol vaart, verkwikkende humor en zuivere emotie. De animatiekunst is – zoals gewend – perfect. Áls dit het definitieve einde is van TOY STORY, dan nemen we afscheid van iets groots. Zoveel plezier, zoveel vertelkracht.” – Bor Beekman (De Volkskrant)
Alle activiteiten