FILM: SORRY, WE MISSED YOU

Deze informatie is niet meer actueel!
SORRY, WE MISSED YOU (Ken Loach) gaat over de familie Turner, een gezin dat moeilijk rond kan komen in het hedendaagse Engeland. Vader Ricky investeert in een bestelwagen om als pakketbezorger te starten. De uitdagingen waarvoor het gezin staat zullen gevolgen hebben voor hun hechte band. SORRY, WE MISSED YOU van Ken Loach (I, DANIEL BLAKE) gaat over de familie Turner, een gezin dat moeilijk ...

Wanneer

  • zo 22 december 19
    Van 20.00 u tot 21.40 u

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: € 6,00; Filmpas: € 5,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

SORRY, WE MISSED YOU (Ken Loach) gaat over de familie Turner, een gezin dat moeilijk rond kan komen in het hedendaagse Engeland. Vader Ricky investeert in een bestelwagen om als pakketbezorger te starten. De uitdagingen waarvoor het gezin staat zullen gevolgen hebben voor hun hechte band.

SORRY, WE MISSED YOU van Ken Loach (I, DANIEL BLAKE) gaat over de familie Turner, een gezin dat moeilijk rond kan komen in het hedendaagse Engeland. Om zijn gezin te kunnen onderhouden, investeert vader Ricky in een bestelwagen om als pakketbezorger te starten. Intussen levert ook zijn vrouw Abbie hard werk als verzorgster. De familieleden weten wat ze aan elkaar hebben, maar de uitdagingen waarvoor ze staan zullen gevolgen hebben voor hun hechte band.

Over SORRY, WE MISSED YOU

Vurigste Ken Loach-film in lange tijd.”– (De Morgen)

Ken Loach is in topvorm met deze aanval op flexwerken en de gig-economie die mensen tegen elkaar uitspeelt en bikkelhard chagrijn tot managements-filosofie heeft verheven. Maar er zit ook een ontroerende veerkracht in SORRY, WE MISSED YOU: 'De meeste mensen deugen.”– Dana Linssen (De filmkrant)

“SORRY, WE MISSED YOU is een typische Ken Loach. De eerste vijf minuten denk je dat je alles al eens eerder hebt gezien: het acteerwerk, de cameravoering, de kadrering, de dialogen, de grapjes… Daarna weten de Britse activist en zijn scenarist Paul Laverty je met hun gedrevenheid en verontwaardiging bij je nekvel te grijpen en mee te sleuren naar een onthutsende finale.” –Chris Craps (Vertigoweb)

“SORRY, WE MISSED YOU is naast JOKER dé levensnoodzakelijke film die deze wereld nu nodig heeft om de ogen te openen van beleidsmakers, CEO's, maar vooral ook van de gewone werkmens.” – Bert Hertogs (Concertnieuws)
Alle activiteiten