THE BOWIE COLLECTIVE: DAVID BOWIE’S GREATEST RECORDS

Deze informatie is niet meer actueel!
De meest authentieke Bowie-tributeshow ter wereld komt naar Alsemberg. Het kloppende hart van deze multimediashow is de 12-delige rock-'n-rollband, bekend voor hun accurate, sprankelende vertaling van David Bowies beste nummers naar een prachtige show die ook visueel zeer spectaculair is. De meest authentieke Bowie-tributeshow ter wereld komt naar Alsemberg. Het kloppende hart van deze ...

Wanneer

  • za 29 februari 20
    Van 20.15 u tot 21.45 u

Prijs

€ 30,00 (Basistarief: € 30,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 29,00; Mini extra ticket met code: € 28,50; Midi extra ticket met code: € 25,50; maxi extra ticket met code: € 22,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

De meest authentieke Bowie-tributeshow ter wereld komt naar Alsemberg. Het kloppende hart van deze multimediashow is de 12-delige rock-'n-rollband, bekend voor hun accurate, sprankelende vertaling van David Bowies beste nummers naar een prachtige show die ook visueel zeer spectaculair is.

De meest authentieke Bowie-tributeshow ter wereld komt naar Alsemberg. Het kloppende hart van deze multimediashow is de 12-delige rock-'n-roll band, bekend voor hun accurate, sprankelende vertaling van David Bowies beste nummers naar een prachtige show die ook visueel zeer spectaculair is. De missie is simpel: het publiek het gevoel geven dat ze aanwezig zijn op een echte Bowie-show.

The Bowie Collective is een twaalfkoppige rock-'n-rollband die ontstond uit een grote liefde voor, je raadt het al, David Bowie. Toen de "Starman” ons in 2016 verliet, hebben de mannen de handen ineengeslagen om ervoor te zorgen dat Bowie's werk levend blijft.

Door de nummers van Bowie een nieuw leven te geven in deze live-ervaring, houden zij de "strange fascination” hoog. Samen met het publiek probeert de band iedere nuance en het gevoel van de nummers vast te leggen. Met evenveel oog voor detail en visuele effecten. Om hem te herinneren, te zingen, te dansen en te vieren!
Alle activiteiten