THE BOWIE COLLECTIVE: DAVID BOWIE’S GREATEST RECORDS

De meest authentieke Bowie-tributeshow ter wereld komt naar Alsemberg. Het kloppende hart van deze multimediashow is de 12-delige rock-'n-rollband, bekend voor hun accurate, sprankelende vertaling van David Bowies beste nummers naar een prachtige show die ook visueel zeer spectaculair is. De meest authentieke Bowie-tributeshow ter wereld komt naar Alsemberg. Het kloppende hart van deze ...

Wanneer

  • za 29 februari 20
    Van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 30,00 (Basistarief: € 30,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 29,00; Mini extra ticket met code: € 28,50; Midi extra ticket met code: € 25,50; maxi extra ticket met code: € 22,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

De meest authentieke Bowie-tributeshow ter wereld komt naar Alsemberg. Het kloppende hart van deze multimediashow is de 12-delige rock-'n-rollband, bekend voor hun accurate, sprankelende vertaling van David Bowies beste nummers naar een prachtige show die ook visueel zeer spectaculair is.

De meest authentieke Bowie-tributeshow ter wereld komt naar Alsemberg. Het kloppende hart van deze multimediashow is de 12-delige rock-'n-roll band, bekend voor hun accurate, sprankelende vertaling van David Bowies beste nummers naar een prachtige show die ook visueel zeer spectaculair is. De missie is simpel: het publiek het gevoel geven dat ze aanwezig zijn op een echte Bowie-show.
Alle activiteiten