LAUREL & HARDY: THE SILENT MOVIE PROJECT

Deze informatie is niet meer actueel!
CC de Meent brengt op zondag 22 maart het iconisch duo Laurel & Hardy terug naar het witte doek. In THE SILENT MOVIE PROJECT geeft pianist en organist Stephan Graf v. Bothmer een selectie van de 4 beste stille films van LAUREL & HARDY een stem. Stephan heeft inmiddels meer dan 1.000 films begeleid, waaronder ook klassiekers als METROPOLIS, NOSFERATU en komedies van o.a. Harold Lloyd en Buster ...

Wanneer

  • zo 22 maart 20
    Van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: € 18,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 17,00; Mini extra ticket met code: € 17,10; Midi extra ticket met code: € 15,30; maxi extra ticket met code: € 13,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

CC de Meent brengt op zondag 22 maart het iconisch duo Laurel & Hardy terug naar het witte doek. In THE SILENT MOVIE PROJECT geeft pianist en organist Stephan Graf v. Bothmer een selectie van de 4 beste stille films van LAUREL & HARDY een stem. Stephan heeft inmiddels meer dan 1.000 films begeleid, waaronder ook klassiekers als METROPOLIS, NOSFERATU en komedies van o.a. Harold Lloyd en Buster Keaton. Ideaal voor filmliefhebbers die houden van klassieke muziek!

In 1929 is de carrière van Stan Laurel en Oliver Hardy op haar hoogtepunt. Op dat moment start de filmindustrie met de eerste commerciële geluidsfilms. Met een grote lach komen DE DIKKE EN DE DUNNE in halsbrekende situaties terecht en overal waar zij langskomen, maken zij er een puinhoop van. Auto's en huizen, het statussymbool van de American Dream, weten zij vakkundig met hun onhandigheid in chaos om te toveren.

THE SILENT MOVIE PROJECT is een klassiek vleugelconcert van pianist en organist Stephan Graf v. Bothmer, waarbij een selectie van de 4 beste stomme films van deze helden worden vertoond.
Alle activiteiten