MAESTRO, DE MAN ZONDER TANDEN

Deze informatie is niet meer actueel!
Met FESTEN maakt Judas TheaterProducties voor de tiende keer een eigen musicalcreatie. Hun bewerking van FESTEN zal voor een bijzondere intense beleving zorgen bij de toeschouwers, die ongewild zullen worden meegezogen in alle familie-intriges. De voorstelling FESTEN werd geannuleerd door het gezelschap. Door gemiste subsidies zijn zij niet langer in staat om deze voorstelling te produceren. ...

Wanneer

  • vr 13 maart 20
    Van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 30,00 (Basistarief: € 30,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 29,00; Mini extra ticket met code: € 28,50; Midi extra ticket met code: € 25,50; maxi extra ticket met code: € 22,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Met FESTEN maakt Judas TheaterProducties voor de tiende keer een eigen musicalcreatie. Hun bewerking van FESTEN zal voor een bijzondere intense beleving zorgen bij de toeschouwers, die ongewild zullen worden meegezogen in alle familie-intriges.

De voorstelling FESTEN werd geannuleerd door het gezelschap. Door gemiste subsidies zijn zij niet langer in staat om deze voorstelling te produceren. FESTEN werd vervangen door de voorstelling MAESTRO, DE MAN ZONDER TANDEN.

Maestro, de man zonder tanden is een heerlijk absurde en theatrale muziekvoorstelling met Warre Borgmans en de Lou RomanBand in een glansrol. Hugo Matthysen schreef de tekst over John Dyke, een gewezen stertrompettist in showorkesten. De illustere John Dyke, met verve vertolkt door Warre Borgmans, vertelt hoe het er in zijn gloriedagen bij het orkest aan toe ging, met sappige anekdotes over zijn hoogstpersoonlijke ervaringen achter en op de scène. Hoe het dan precies zit met die tanden, kan u zelf gaan zien.
Alle activiteiten