BRUSSELS VOLKSTEJOÊTER: ZOÊTERDAG, ZONDAG, MOINDAG

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlaanderen en meer bepaald Beersel valt vast en zeker voor de charme van het prachtige, diepmenselijke en komische volksstuk ZOÊTERDAG, ZONDAG, MOINDAG. Een meesterwerk uit het Napolitaans volkstheater met een universeel karakter. En nu in een niet te missen spitante Brusselse versie. Het Brussels Volkstejoêter komt veneir me eet neut! ZOÊTERDAG, ZONDAG, MOINDAG is een ontroerende en tegelijk ...

Wanneer

  • vr 20 maart 20
    Van 20.15 u tot 22.15 u
  • za 21 maart 20
    Van 20.15 u tot 22.15 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: € 18,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 17,00; Mini extra ticket met code: € 17,10; Midi extra ticket met code: € 15,30; maxi extra ticket met code: € 13,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Vlaanderen en meer bepaald Beersel valt vast en zeker voor de charme van het prachtige, diepmenselijke en komische volksstuk ZOÊTERDAG, ZONDAG, MOINDAG. Een meesterwerk uit het Napolitaans volkstheater met een universeel karakter. En nu in een niet te missen spitante Brusselse versie.

Het Brussels Volkstejoêter komt veneir me eet neut! ZOÊTERDAG, ZONDAG, MOINDAG is een ontroerende en tegelijk hilarische familiekroniek van de Italiaanse auteur Eduardo de Filippo. Vlaanderen en meer bepaald Beersel valt vast en zeker voor de charme van dit prachtig volksstuk, diepmenselijk en komisch tegelijk. Een meesterwerk uit het Napolitaanse volkstheater met een universeel karakter. En nu in een 'ni te rateire' spitante Brusselse versie.

Het verhaal : de familie Lemaire-De Wandeleir komt samen in het ouderlijke huis in een Brusselse volkswijk. Madame Rosa maakt de traditionele zondagse oesjepot klaar voor al haar kinderen, schoon- en kleinkinderen, schoonvader, schoonzus en -broer, haar neef, de buren en nog een aantal andere -al dan niet verwachte- gasten. De drie dagen, zaterdag, zondag en maandag ontsporen in een spetterend cocktail van heftige discussies, oplaaiende passies, venijnige ijdelheid, bijtende haat en naast veel humor, natuurlijk ook nog: liefde, liefde, liefde! In Italië behoort ZOÊTERDAG, ZONDAG, MOINDAG tot een van de populairste en meest geliefde toneelstukken. Een stuk vol pittoreske, zeer kleurrijke personages. Een familie en aanverwanten die door de tijd en de omstandigheden uit elkaar zijn gegroeid, maar toch er uiteindelijk alles aan doen om hun relaties terug met de nodige nieuwe liefde en respect te injecteren.
Alle activiteiten