COSÌ

Deze informatie is niet meer actueel!
Wat als je aanstekelijk spel combineert met virtuoze zang en met het pianospel van Walter Deltour als trouwe gids? COSÌ is de tweede productie van Deschonecompanie waarbij regisseur Tom Goossens en pianist Wouter Deltour aan de slag gaan met de opera COSÌ FAN TUTTE van Mozart en Da Ponte. Wat als je aanstekelijk spel combineert met virtuoze zang en met het pianospel van Walter Deltour als ...

Wanneer

  • do 19 maart 20
    Van 20.15 u tot 21.45 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: € 18,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 17,00; Mini extra ticket met code: € 17,10; Midi extra ticket met code: € 15,30; maxi extra ticket met code: € 13,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Wat als je aanstekelijk spel combineert met virtuoze zang en met het pianospel van Walter Deltour als trouwe gids? COSÌ is de tweede productie van Deschonecompanie waarbij regisseur Tom Goossens en pianist Wouter Deltour aan de slag gaan met de opera COSÌ FAN TUTTE van Mozart en Da Ponte.

Wat als je aanstekelijk spel combineert met virtuoze zang en met het pianospel van Walter Deltour als trouwe gids? COSÌ is de tweede productie van Deschonecompanie waarbij regisseur Tom Goossens en pianist Wouter Deltour aan de slag gaan met de opera COSÌ FAN TUTTE van Wolfgang Amadeus Mozart en Lorenzo Da Ponte. Een voorstelling voor alle jonge appels als introductie in opera maar evengoed voor alle oude rotten in het vak die opera willen herontdekken.

Op de scène verschijnen twee acteurs, twee klassieke zangers, een pianist en een violiste. Met muziek en tekst uit Mozart en Da Ponte's opera Così fan tutte, filosoferen en discussiëren de spelers samen over het bestaan van fysieke trouw. Don Alfonso, een filosoof en tevens de pianist, beweert tegen twee jongemannen dat hun geliefden hen niet trouw kunnen blijven. De mannen eisen tegenbewijs en zetten samen met hem een experiment op. Despina, de kamermeid en violiste, laat op haar beurt de vrouwen kennismaken met de vrije liefde. Geeft het resultaat Don Alfonso gelijk? En sterker nog: valt de liefde wel in een structuur te gieten?
Alle activiteiten