W.A.N.P. // SOLOMON & SHEBA

Goed nieuws voor de liefhebber van urban dance want W.A.N.P. komt terug naar CC de Meent en dit met hun allernieuwste stuk SOLOMON & SHEBA! Een prachtige dansvoorstelling waarin de kijker wordt meegenomen in een spannend coming-of-age verhaal van twee jonge derdegeneratiemigranten. Goed nieuws voor de liefhebber van urban dance want W.A.N.P. komt terug naar CC de Meent en dit met hun ...

Wanneer

  • vr 10 april 20
    Van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 22,00 (Basistarief: € 22,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 21,00; Mini extra ticket met code: € 20,90; Midi extra ticket met code: € 18,70; maxi extra ticket met code: € 16,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Goed nieuws voor de liefhebber van urban dance want W.A.N.P. komt terug naar CC de Meent en dit met hun allernieuwste stuk SOLOMON & SHEBA! Een prachtige dansvoorstelling waarin de kijker wordt meegenomen in een spannend coming-of-age verhaal van twee jonge derdegeneratiemigranten.

Goed nieuws voor de liefhebber van urban dance want W.A.N.P. komt terug naar CC de Meent en dit met hun allernieuwste stuk SOLOMON & SHEBA! In de derde productie van W.A.N.P. worden de legendes Solomon en Sheba door urban dans, voguing, popmuziek en beeld met creatief geweld naar het hier en nu gebracht. Een prachtige dansvoorstelling waarin de kijker wordt meegenomen in een spannend coming of age-verhaal van twee jonge derdegeneratiemigranten over identiteit, liefde, cultuur en seksualiteit.
Alle activiteiten