BEELDSMEDERIJ DE MAAN: PLANEET NIVANIR (7+)

“Van waar zijn die? Kweetnie, maar ze zijn niet van hier.” PLANEET NIVANIR is een speelse, beeldende voorstelling voor iedereen vanaf 7 jaar waarbij twee aliens een analyse van de mensheid maken. Een speelse, beeldende voorstelling waarbij twee aliens een analyse van de mensheid maken. Van waar zijn die? Kweetnie, maar ze zijn niet van hier. Twee buitenaardse wezens verklaren het vreemde ...

Wanneer

  • wo 8 april 20
    Van 15.00 u tot 16.00 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: € 14,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 13,00; Mini extra ticket met code: € 13,30; Midi extra ticket met code: € 11,90; maxi extra ticket met code: € 10,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

“Van waar zijn die? Kweetnie, maar ze zijn niet van hier.” PLANEET NIVANIR is een speelse, beeldende voorstelling voor iedereen vanaf 7 jaar waarbij twee aliens een analyse van de mensheid maken.Een speelse, beeldende voorstelling waarbij twee aliens een analyse van de mensheid maken.
Van waar zijn die?
Kweetnie, maar ze zijn niet van hier.

Twee buitenaardse wezens verklaren het vreemde gedrag en de fascinerende gewoontes van de mensheid! Waarom staan mensen bijvoorbeeld uren aan te schuiven in het pretpark, om vervolgens door elkaar geschud, misselijk en hees terug naar huis te zwalpen?
Het project MENS wordt u voorgesteld.
EINDELIJK!

Een kort gedicht over de mens:
Ze hebben 10 vingers en 10 tenen.
Een mond vol tanden en zoute tranen (als ze wenen).
Ze bestaan uit water, bloed, bot en genen.
Je hebt er lieve en gemene.
Ze lopen op twee benen.
En ik denk dat ze het menen.
Hier zijn ze dan:De mensenen.
Alle activiteiten