ARTHUR EN DE STRIJD OM CAMELOT: DE MUSICAL (5+)

Na het succes van ROODKAPJE keert Event-Team terug naar CC de Meent met ARTHUR EN DE STRIJD OM CAMELOT. Duik samen met Arthur en Merlijn de tovenaar in het spannendste en swingende musicalavontuur van het komende theaterseizoen! Na het succes van ROODKAPJE keert Event-team terug naar CC de Meent met ARTHUR EN DE STRIJD OM CAMELOT. Duik samen met Arthur en Merlijn de tovenaar in het spannendste ...

Wanneer

  • zo 3 mei 20
    Van 15.00 u tot 17.15 u

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: € 20,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 19,00; Mini extra ticket met code: € 19,00; Midi extra ticket met code: € 18,00; maxi extra ticket met code: € 17,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Na het succes van ROODKAPJE keert Event-Team terug naar CC de Meent met ARTHUR EN DE STRIJD OM CAMELOT. Duik samen met Arthur en Merlijn de tovenaar in het spannendste en swingende musicalavontuur van het komende theaterseizoen!

Na het succes van ROODKAPJE keert Event-team terug naar CC de Meent met ARTHUR EN DE STRIJD OM CAMELOT. Duik samen met Arthur en Merlijn de tovenaar in het spannendste en meest swingende musicalavontuur van het komende theaterseizoen!

Op school wordt Arthur gepest en thuis kan hij totaal niet overweg met zijn stiefmoeder. Vaak droomt hij weg bij de verhalen van zijn grote held: Koning Arthur. Wanneer hij tijdens een hevige storm geraakt wordt door de bliksem, ontwaakt hij in de wereld van zijn lievelingsverhaal. Samen met de mooie Guinevere en de stoere ridder Lancelot gaat hij op zoek naar het magische zwaard in de steen. Helaas is ook de kwaadaardige popdiva Morgana op zoek naar het magische voorwerp. Samen met haar domme hulpje Mordred zet ze alles op alles om Arthur en zijn vrienden te dwarsbomen. Wie zal als eerste het zwaard vinden?

De legende is speciaal voor de hele familie vertaald naar een humoristische, hippe en avontuurlijke familiemusical geschikt voor 5+!
Alle activiteiten