MIJNE GEBUUR HEEFT HET ZUUR

Deze informatie is niet meer actueel!
Het Echt Antwaarps Teater staat al jaren garant voor het gezelligste weekend in CC de Meent. En met dit blijspel MIJNE GEBUUR HEEFT HET ZUUR van Ruud De Ridder is het niet anders! Nadine woonde naast haar ouders met haar man Harry, maar twee jaar geleden stierf Harry aan een hartstilstand. Nadine kon niet langer in het huis blijven waar alles haar aan Harry herinnerde. Nu, twee jaar later, ...

Wanneer

  • vr 21 februari 20
    Van 20.15 u tot 22.25 u
  • za 22 februari 20
    Van 20.15 u tot 22.45 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: € 18,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 17,00; Mini extra ticket met code: € 17,10; Midi extra ticket met code: € 15,30; maxi extra ticket met code: € 13,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Het Echt Antwaarps Teater staat al jaren garant voor het gezelligste weekend in CC de Meent. En met dit blijspel MIJNE GEBUUR HEEFT HET ZUUR van Ruud De Ridder is het niet anders!

Nadine woonde naast haar ouders met haar man Harry, maar twee jaar geleden stierf Harry aan een hartstilstand. Nadine kon niet langer in het huis blijven waar alles haar aan Harry herinnerde. Nu, twee jaar later, komt ze haar ouders vertellen dat ze terug wil komen. Gust en Edith kunnen hun geluk niet op, tot ze horen dat Nadine een nieuwe vriend heeft.
Hoe zal vader Gust reageren? Zijn overleden schoonzoon Harry was immers zijn beste vriend en ideale schoonzoon!

Het Echt Antwaarps Teater staat al jaren garant voor het gezelligste weekend in CC de Meent. En met dit blijspel van Ruud De Ridder is het niet anders!
Alle activiteiten