TAGO: KOREAN DRUM

Deze informatie is niet meer actueel!
TAGO was een hit op het Edinburgh Fringe Festival in 2016 en bij de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Als een energieke wervelwind raast TAGO over het podium met een mix van traditionele Koreaanse instrumenten, kleurrijke dans en oosterse vechtsporten. TAGO was een hit op het Edinburgh Fringe Festival in 2016 en bij de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Het woordje “tago” betekent: ...

Wanneer

  • do 27 februari 20
    Van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 30,00 (Basistarief: € 30,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 29,00; Mini extra ticket met code: € 28,50; Midi extra ticket met code: € 25,50; maxi extra ticket met code: € 22,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

TAGO was een hit op het Edinburgh Fringe Festival in 2016 en bij de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Als een energieke wervelwind raast TAGO over het podium met een mix van traditionele Koreaanse instrumenten, kleurrijke dans en oosterse vechtsporten.

TAGO was een hit op het Edinburgh Fringe Festival in 2016 en bij de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Het woordje “tago” betekent: de wereld verlichten met het slaan op de trommel. Als een energieke wervelwind raast TAGO over het podium. Een adembenemende mix van traditionele Koreaanse instrumenten -van gigantische drums tot kleine percussie- in combinatie met kleurrijke dans en oosterse vechtsporten.

Laat je verrassen door de kracht van de drummers en geniet van de kleurrijke samensmelting van drum en dans. Dit wil je gezien hebben.
Alle activiteiten