K.A.K. (KOEKELBERGSE ALLIANTIE VAN KNUTSELAARS): SNØW (3+)

Deze informatie is niet meer actueel!
Beste kløter, De Grote Mensen willen niet luisteren, dus jij moet mij helpen! Ik smelt! Het huis van mijn vriend smelt ook! Wij hebben jullie hulp nodig! Help ons alsjeblieft! Kom snel! Nee! Nu! Met vriendelijke groeten, De Sneeuwman. SNØW is een kløtervoorstelling van K.A.K. (Koekelbergse Alliantie van Knutselaars) over de klimaatcrisis. Samen met een pinguïn, een koelkast en een rochelende ...

Wanneer

  • zo 23 februari 20
    Van 15.00 u tot 15.45 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: € 14,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 13,00; Mini extra ticket met code: € 13,30; Midi extra ticket met code: € 11,90; maxi extra ticket met code: € 10,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Beste kløter,
De Grote Mensen willen niet luisteren, dus jij moet mij helpen! Ik smelt!
Het huis van mijn vriend smelt ook! Wij hebben jullie hulp nodig! Help ons alsjeblieft! Kom snel! Nee! Nu!
Met vriendelijke groeten, De Sneeuwman.


SNØW is een kløtervoorstelling van K.A.K. (Koekelbergse Alliantie van Knutselaars) over de klimaatcrisis. Samen met een pinguïn, een koelkast en een rochelende vuilniszak, komt K.A.K. in opstand tegen alle Grote Mensen die niet willen luisteren. Met SNØW wil K.A.K. een nieuwe generatie publiek warm maken voor toneel, kinderen inspireren, en daaruit zelf inspiratie opdoen en terugkeren naar de basis van verbeelding. Veel van de spelers hebben individueel ervaring met kinder- en jeugdtheater.

“Deze knotsgekke komedie is het aandoenlijkst wanneer ze de kleuters nietsvermoedend doet revolteren tegen hun eigen ouders.” (De Standaard)
Alle activiteiten