KAMAGURKA & HERR SEELE: THE RETURN OF THE COMEBACK

Deze informatie is niet meer actueel!
Al 40 jaar zijn ze vrienden, het voelt soms aan alsof Kamagurka en Herr Seele een getrouwd koppel zijn. Ze staken samen iconische tv-programma's in elkaar, creëerden kunst en maken samen de strips van Cowboy Henk. Met THE RETURN OF THE COMEBACK staan ze na 16 jaar opnieuw op de planken. Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma's in elkaar, ...

Wanneer

  • do 20 februari 20
    Van 20.15 u tot 21.25 u

Prijs

€ 22,00 (Basistarief: € 22,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 21,00; Mini extra ticket met code: € 20,90; Midi extra ticket met code: € 18,70; maxi extra ticket met code: € 16,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Al 40 jaar zijn ze vrienden, het voelt soms aan alsof Kamagurka en Herr Seele een getrouwd koppel zijn. Ze staken samen iconische tv-programma's in elkaar, creëerden kunst en maken samen de strips van Cowboy Henk. Met THE RETURN OF THE COMEBACK staan ze na 16 jaar opnieuw op de planken.

Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma's in elkaar, creëerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. Het was 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hadden gestaan; jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers. Het werd een vrolijk en creatief weerzien op de scène. Zowel voor Kamagurka en Herr Seele als voor het publiek. Al na enkele voorstellingen werd duidelijk dat de magie het van de arbeid overnam. Eén seizoen in de Arenberg werden er twee en ondertussen drie...

Nu dit rijpingsproces achter de rug is, staan Kamagurka en Herr Seele klaar om Vlaanderen terug te veroveren met THE RETURN OF THE COMEBACK. Het belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre – een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.
Alle activiteiten