KAATJE MUZIEK (3+)

Deze informatie is niet meer actueel!
Kaatje, haar vriendjes én muzikanten gaan opnieuw op reis om samen met alle kinderen te zingen, te dansen en te schuddebollen. Misschien gaat Kamiel wel drummen op het podium… En zou Viktor weer een nieuwe uitvinding bedacht hebben? Familievoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar. Kaatje gaat met haar vriendjes én muzikanten op reis om samen met alle kinderen te zingen en te dansen. ...

Wanneer

  • zo 8 december 19
    Van 15.00 u tot 15.50 u

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: € 20,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 19,00; Mini extra ticket met code: € 19,00; Midi extra ticket met code: € 18,00; maxi extra ticket met code: € 17,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Kaatje, haar vriendjes én muzikanten gaan opnieuw op reis om samen met alle kinderen te zingen, te dansen en te schuddebollen. Misschien gaat Kamiel wel drummen op het podium… En zou Viktor weer een nieuwe uitvinding bedacht hebben? Familievoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar.

Kaatje gaat met haar vriendjes én muzikanten op reis om samen met alle kinderen te zingen en te dansen. SCHUDDEBOLLEN, KAATJES TRALALAATJES, VLIEGEN, 'K HEB DE ZON ZIEN ZAKKEN IN DE ZEE, LAARSJES, RUMBABIJ en nog veel meer muziek die iedereen mee laat schuddebollen. Misschien gaat Kamiel wel drummen op het podium… En zou Viktor weer een nieuwe uitvinding bedacht hebben?

Familievoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar.
Alle activiteiten