MORTIER // SUPPORT-ACT: PAVLOVE

Deze informatie is niet meer actueel!
Met zijn band Mortier brengt frontman Thomas Mortier, u welbekend van o.a. De ministers van de Noordzee en Douglas Firs, Nederlandstalige popsongs met allures van topbands als Spinvis en Eels. Met het voorprogramma van de Gentse indieband Pavlove wordt de avond uitstekend ingezet. Mortier is de nieuwe band van Thomas Mortier, bekend van De ministers van de Noordzee, Yuko en Douglas Firs. Ook ...

Wanneer

  • do 16 januari 20
    Van 20.15 u tot 20.45 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: € 18,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 17,00; Mini extra ticket met code: € 17,10; Midi extra ticket met code: € 15,30; maxi extra ticket met code: € 13,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Met zijn band Mortier brengt frontman Thomas Mortier, u welbekend van o.a. De ministers van de Noordzee en Douglas Firs, Nederlandstalige popsongs met allures van topbands als Spinvis en Eels. Met het voorprogramma van de Gentse indieband Pavlove wordt de avond uitstekend ingezet.

Mortier is de nieuwe band van Thomas Mortier, bekend van De ministers van de Noordzee, Yuko en Douglas Firs. Ook Senne Guns, Nele Paelinck, Jesse Maes (Sophia) en Willem-Alexander Langlet (Emma Bale) maken deel uit van de band. Samen brengen ze uitgebeende Nederlandstalige pop die in de oren springt door de luisterrijke melodieën en teksten vol observaties en mijmeringen, in de traditie van Spinvis, Eels maar ook van The Beatles.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Pavlove. Pavlove is een indie rock/psychedelische popband uit Gent. Het vijftal rond de half-Iraanse broer en zus Fabian & Reina Rasti betovert met speels contrasterende vocals, inventieve gitaarlijnen en energieke ritmes. Geïnspireerd door 60's-muziek uit zowel het Westen als Iran, brengen ze een mix van dansbare indie en neo-psychedelische melancholie. Hun nummer BECAUSE OF YOU is te horen in de film CHARLIE AND HANNAH'S GRAND NIGHT OUT (met o.a. Evelien Bosmans, Frances Lefebure, ...) en hun single GIVE ME ALL YOU'VE GOT was gedurende 12 weken te beluisteren op Radio 1.
Alle activiteiten