MICHELINO BISCEGLIA PLAYS TIM BURTON

Deze informatie is niet meer actueel!
Samen met 7 muzikanten en een jeugdkoor geeft Michelino Bisceglia een interpretatie aan de muziek uit de films van de wereldberoemde regisseur. In deel 1 brengt het Michel Bisceglia Trio filmmuziek die Bisceglia zelf componeerde (o.a. MARINA). Deel 2 is gewijd aan muziek uit de films van Tim Burton. Michelino Bisceglia dompelt het publiek onder in de vele fantasiewerelden van Tim Burton. Samen ...

Wanneer

  • do 5 december 19
    Van 20.15 u tot 22.05 u

Prijs

€ 26,00 (Basistarief: € 26,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 25,00; Mini extra ticket met code: € 24,70; Midi extra ticket met code: € 22,10; maxi extra ticket met code: € 19,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Samen met 7 muzikanten en een jeugdkoor geeft Michelino Bisceglia een interpretatie aan de muziek uit de films van de wereldberoemde regisseur. In deel 1 brengt het Michel Bisceglia Trio filmmuziek die Bisceglia zelf componeerde (o.a. MARINA). Deel 2 is gewijd aan muziek uit de films van Tim Burton.

Michelino Bisceglia dompelt het publiek onder in de vele fantasiewerelden van Tim Burton. Samen met 7 muzikanten en een jeugdkoor geeft hij een alternatieve interpretatie aan de muziek uit de films van de wereldberoemde regisseur.

Bisceglia groeide zelf op met de films van Tim Burton en ging dan ook maar al te graag aan de slag met deze muziek. De première in opdracht van C-Mine werd bijgewoond door Tim Burton himself. De wereldberoemde regisseur bleek zelf na afloop alvast razend enthousiast over het resultaat.
Michelino Bisceglia geniet vooral naambekendheid door zijn filmsoundtracks van o.a. MARINA, BLUE BIRD, DE BENDE VAN JAN DE LICHTE en HANNAH. Voor MARINA ontving hij op het filmfestival van Gent zelfs een World Soundtrack Award.

Verder treedt Bisceglia al ruim 20 jaar internationaal op met zijn naar hem genoemde piano jazz trio. Hij is tevens de winnaar van de laatste Limburgse Cultuurprijs.
Tijdens het eerste deel (40 min.) van de voorstelling zal het Michel Bisceglia Trio een alternatieve interpretatie geven aan filmmuziek die Bisceglia zelf componeerde. Het tweede deel (50 min.) is volledig gewijd aan muziek uit de films van Tim Burton.
Alle activiteiten