ZAP MAMA: BREATH – DANCE A CAPELLA

Deze informatie is niet meer actueel!
Al meer dan 25 jaar plaatst zangeres Marie Daulne zich op het kruispunt van het mystieke Afrikaanse continent en de complexe westerse wereld. Ritme en schoonheid, mythe en melodie, geschiedenis en harmonie. Ze worden allemaal één in de muziek van Zap Mama! Zap Mama is ongetwijfeld een van de strafste vrouwelijke Belgische artiesten. In haar indrukwekkende carrière tourde ze de wereld rond en ...

Wanneer

  • do 17 oktober 19
    Van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 28,00 (Basistarief: € 28,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 27,00; Mini extra ticket met code: € 26,60; Midi extra ticket met code: € 23,80; maxi extra ticket met code: € 21,00)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Al meer dan 25 jaar plaatst zangeres Marie Daulne zich op het kruispunt van het mystieke Afrikaanse continent en de complexe westerse wereld. Ritme en schoonheid, mythe en melodie, geschiedenis en harmonie. Ze worden allemaal één in de muziek van Zap Mama!

Zap Mama is ongetwijfeld een van de strafste vrouwelijke Belgische artiesten. In haar indrukwekkende carrière tourde ze de wereld rond en werkte ze onder meer samen met Erykah Badu, The Roots, David Gilmore, Meshell Ndegeocello en Michael Franti.

Zap Mama's verhaal in de wereldmuziek is een van epische proporties. Al meer dan 25 jaar plaatst zangeres Marie Daulne zich op het kruispunt van het mystieke Afrikaanse continent en de complexe westerse wereld. Daulne, geboren in Congo als dochter van een Belgische vader en een Congolese moeder, distilleert creatieve energie uit een eindeloze waaier aan bronnen en straalt die terug naar de wereld met onovertroffen vakmanschap. Ritme en schoonheid, mythe en melodie, geschiedenis en harmonie. Ze worden allemaal één in de muziek van Zap Mama!
Op haar laatste album, ECLECTIC BREATH, experimenteert Marie Daulne met het concept DANCE A CAPELLA. Live te ontdekken in CC de Meent.
Alle activiteiten