THE PHILVETTES & THE SPECTORCHESTRA: DA DOO RON RON, A TRIBUTE TO PHIL SPECTOR

Deze informatie is niet meer actueel!
De legendarische Phil Spector was de man achter heel wat wereldhits: THE LEADER OF THE PACK, TWIST AND SHOUT, en natuurlijk DA DOO RON RON. Zangeressen in een fonkelende outfit en een achtkoppige liveband zorgen voor een avond met tal van liedjes zo fris als een polka-dot jurkje in een lentebries. De legendarische producer Phil Spector schonk de wereld een reeks onvergetelijke hits: BE MY ...

Wanneer

  • vr 25 oktober 19
    Van 20.15 u tot 21.45 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: € 18,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 17,00; Mini extra ticket met code: € 17,10; Midi extra ticket met code: € 15,30; maxi extra ticket met code: € 13,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

De legendarische Phil Spector was de man achter heel wat wereldhits: THE LEADER OF THE PACK, TWIST AND SHOUT, en natuurlijk DA DOO RON RON. Zangeressen in een fonkelende outfit en een achtkoppige liveband zorgen voor een avond met tal van liedjes zo fris als een polka-dot jurkje in een lentebries.

De legendarische producer Phil Spector schonk de wereld een reeks onvergetelijke hits: BE MY BABY, RIVER DEEP MOUNTAIN HIGH, THE LEADER OF THE PACK, THE LOCOMOTION, TWIST AND SHOUT, DANCING IN THE STREETS, en natuurlijk DA DOO RON RON.Maar naast deze fantastische muzikale erfenis, is er natuurlijk ook de kwalijke reputatie van deze excentriekeling. Een resem (wan)smakelijke verhalen en een moordmysterie maken hem tot een van de meest intrigerende figuren uit de popgeschiedenis. Gek of geniaal?

Met DA DOO RON RON willen we vooral zijn muziek in ere herstellen. Verwacht je aan een tijdreis naar de onschuld van de vroege jaren zestig, toen Phil Spector een reeks glasheldere melodieën in een spectoriaans jasje stak en ze liet zingen door meidengroepen die hij zelf bij elkaar zocht: The Ronettes, The Crystals, The Shangri-La's,The Shirelles,The Chiffons,...

Nieuwe Snaar frontman Jan De Smet schetst op videobeelden de figuur Phil Spector, waarna de zangeressen in passende fonkelende outfit een onvergetelijke avond op gang trekken. Ze krijgen de muzikale steun van een achtkoppige liveband. Liedjes zo fris als een polka-dot jurkje in een lentebries, voor iedereen herkenbaar en meezingbaar. Het ideale recept voor een formidabele nostalgische avond.
Alle activiteiten