ASSEPOESTER DE MUSICAL (6+)

Deze informatie is niet meer actueel!
Na het succes van DOORNROOSJE is er dit seizoen opnieuw een magische sprookjesmusical: ASSEPOESTER. Beleef de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes. Jong en oud zullen genieten van deze musical vol prachtige kostuums en aanstekelijke liedjes. 'Assepoester' is na 'Doornroosje' de tweede familiemusical van Deep Bridge die dit najaar door het ...

Wanneer

  • zo 27 oktober 19
    Van 15.00 u tot 16.20 u

Prijs

€ 30,00 (Basistarief: € 30,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 29,00; Mini extra ticket met code: € 28,50; Midi extra ticket met code: € 25,50; maxi extra ticket met code: € 22,50)

Waar

naam
CC de Meent Schouwburg
adres
Gemeenveldstraat 341652 Alsemberg

Info

Na het succes van DOORNROOSJE is er dit seizoen opnieuw een magische sprookjesmusical: ASSEPOESTER. Beleef de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes. Jong en oud zullen genieten van deze musical vol prachtige kostuums en aanstekelijke liedjes.

'Assepoester' is na 'Doornroosje' de tweede familiemusical van Deep Bridge die dit najaar door het hele land tourt. De decors en kostuums zijn nieuw, fris en kleurrijk. De muziek is catchy en aan de interactie met het publiek wordt de grootste aandacht besteed. De cast roept kinderen tijdens de voorstellingen op om mee te zingen en te dansen. Na de show mag iedereen op de foto met Assepoester en alle andere sprookjesfiguren. Wie verkleed komt maakt ook kans op een unieke prijs, in ontvangst te nemen op het podium! Een bekend sprookje in een modern jasje, met af en toe een twist, dat is hoe Deep Bridge elk jaar opnieuw duizenden gezinnen in familieverband wil laten kennismaken met musical. 

Helle Vanderheyden zet een fantastische Assepoester neer. Aaron De Veene en Jervin Weckx zullen afwisselend de rol van prins voor hun rekening nemen. Het olijke duo Fien en Titus, gespeeld door de onnavolgbare Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke, krijgen steeds opnieuw de hele zaal mee. Fien en Titus zijn grappig, soms een beetje stout en ook héél erg groen. Wanda Joosten is een royale Koningin, en Nicoline Hummel zorgt elke voorstelling weer voor koets, kleed én magie. Mart Van den Hout, die ook tekent voor de regie en samen met Thomas Van Goethem het script herwerkte, is de perfecte gastheer voor een voorstelling die van begin tot einde groot en klein weet te boeien.

Sprookjes Bestaan
Deep Bridge wil met zijn familiemusicals, gebaseerd op bekende sprookjes, een traditie bouwen. De voorstellingen zijn geschikt voor de hele familie. Een bekend verhaal, aanstekelijke liedjes, veel humor en een volledig Vlaamse cast, in kleurrijke droomkostuums, zijn de belangrijkste ingrediënten.
Alle activiteiten